• تاریخ انتشار : 98/06/17 - 10:39

پنجمین همایش مدیران توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شد

پنجمین همایش مدیران توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه‌های علوم پزشکی با حضور معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت در دانشگاه ایران برگزار شد.

91849.mp3 پنجمین همایش مدیران توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شد

گالری عکس

این همایش با حضور دکتر تقوی‌نژاد معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، دکتر کوهپایه‌زاده رئیس دانشگاه ایران، دکتر پاکدل رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، مدیران و معاونین توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور 13 و 14 شهریورماه در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد.
در حاشیه این همایش، دانشگاه‌ها اقدام به برپایی غرفه و ارائه دستاوردها و تجربیات موفق خود در حوزه توسعه سازمان و تحول اداری کردند که مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این رویداد بزرگ، اقدام به برپایی غرفه مشترک با همکاری سایر دانشگاه‌های قطب 10 در محل برگزاری همایش کرد که با استقبال شرکت‌کنندگان همراه بود.
دکتر پاکدل و هیئت همراه در این همایش از غرفه قطب 10 بازدید و در مورد عملکرد و دستاوردهای ارائه شده از مدیران و همکاران حاضر در غرفه سؤالاتی پرسیدند.
ویژه نامه همایش
خبرنگار و عکاس: مریم شعبانی

• گروه خبری : مدیریت تحول- نوسازی و مطالعات کاربردی
مریم  شعبانی

مریم شعبانی

2 نظر برای این مطلب وجود دارد

78/10/11 - 00:00

از اینکه در وزارت بهداشت گامهای موثری در راستای انتصاب صحیح مدیران و جلوگیری از انتصابهای نسبی و سببی و پرهیز از آزمون و خطا از طریق کانون ارزیابی مدیران در حال شکلگیری است، خرسندیم. ان شاالله اجرایی و فراگیر شود.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

خداقوت به مدیریت تحول دانشگاه که از نظر محتوایی و عملکردی هم در غرفه و هم در ویژه نامه، به نمایندگی از دانشگاه پرافتخار علوم پزشکی تهران، حضور خوبی داشته اند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید