• تاریخ انتشار : 98/08/01 - 09:01

پیاده‌روی کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز جهانی غذا در پارک لاله

کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز جهانی غذا در پارک لاله پیاده‌روی کردند.

93693.mp3 پیاده‌روی کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز جهانی غذا در پارک لاله

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز جهانی غذا، هفته تربیت‌بدنی، هفته پیشگیری از سرطان پستان و استئو پروز برنامه پیاده‌روی را به‌عنوان عامل مؤثر در افزایش سلامت در پارک لاله را روز دوشنبه 29 مهر 98 اجرا کرد.
در این برنامه آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز در خصوص تغذیه سالم، نقش تغذیه در پیشگیری از استئوپروز و اهمیت فعالیت بدنی در کاهش وزن مطالبی را بیان کرد.
در ادامه گوهر خواجوند، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز و پوران قربانی، کارشناس واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص پیشگیری از سرطان پستان و نکاتی درزمینهٔ سلامت بانوان مطالبی را ارائه کردند.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران