• تاریخ انتشار : 98/08/13 - 11:55

پیام پایانی دکتر فرزین حلب چی معاون پیشین دانشجویی فرهنگی دانشگاه به دانشجویان

دکتر حلب چی در پیامی به دانشجویان نوشت: از همه دانشجویان فعال در عرصه فرهنگی و دانشجویی که همراهان ارزشمند ما در این مسیر پرپیچ و خم و دشوار بودند و همواره به آنها به عنوان بزرگترین فرصت های دانشگاه در حوزه دانشجویی فرهنگی نگریسته ام، تقدیر و سپاسگزاری می کنم.

94023.mp3 پیام پایانی دکتر فرزین حلب چی معاون پیشین دانشجویی فرهنگی دانشگاه به دانشجویان

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: متن این پیام به شرح زیر است:

دوستان ارجمندم، سلام
خداوند متعال را بسیار شاکرم که قریب به سه سال متمادی فرصت معاشرت، مؤانست، همدلی و همراهی با نخبه­ ترین، مستعدترین و شریف ­ترین جوانان این مرز و بوم را به بنده و همکاران من در حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه عطا کرد. در طی این مدت همواره هدف خدمت به این شایسته­ ترین ها را به عنوان بالاترین و اصلی ­ترین اولویت خود قلمداد کرده و با وجود محدودیت ­های محیطی و قصورهای ناشی از شرایط محیطی و یا اشتباهات فردی یا تیمی حوزه معاونت، حداقل این دلگرمی و اطمینان قلبی را دارم که با تمامی وجود و با استفاده از همه­ داشته­ ها و ظرفیت­ های البته قلیلم، از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نکرده­ ام.

قلباً و عمیقاً اعتقاد دارم که شرایط فعلی حوزه فرهنگی و رفاهی دانشگاه مادر به هیچ وجه در شأن و شایسته فرزندان برومندش که اصولا فلسفه وجودی دانشگاه در گروی حضور این عزیزان است، نبوده و این امر قطعا لزوم بازنگری اساسی سیاست­ گذاران حوزه سلامت کشور و دانشگاه در مواجهه با ارزشمندترین سرمایه سازمانی یعنی نیروی انسانی را می­ طلبد.

به­ هر روی وظیفه خود می­دانم بابت تمامی نقائص و کاستی­ هایی که علیرغم تمامی تلاش­ های همکاران خوب و پرتلاشم برای غلبه بر موانع متعدد درونی و بیرونی کماکان وجود دارند، از شما بزرگواران پوزش بطلبم و این امید را داشته باشم تا با استفاده از ظرفیت­ های بیکران خود شما عزیزان توانمند و مطالبه­ گر و با همت و یا در مواردی تغییر نگرش دست­ اندرکاران امر، شاهد رفع عیوب فعلی باشیم و این حوزه بتواند در شاهراه اصلاح و ارتقاء گام بردارد.

به عنوان یک معلم کوچک دانشگاه هم نکته­ ای با شما دانشجویان عزیز دارم و آن اینکه روشنی آینده میهن عزیزمان نیازمند وجود انسان هایی چندبعدی است که علاوه بر مجهز بودن به کلیه ابزارهای علمی اعم از آموزشی و پژوهشی، افرادی بااخلاق، فرهنگی، اجتماعی، تندرست، ورزشکار، مدیر و دارای مهارت­ های متعدد ارتباطی، کارآفرینی و ... باشند و بر خلاف بسیاری که فرصت دانشجویی را زمانی برای وزین کردن رزومه و پرداخت صرف به مطالعه درسی و پژوهش می­ دانند، قطعاً اعتقاد دارم که با توجه به تحولات عظیمی که هرروزه در حوزه تکنولوژی و علوم رخ می­ دهند، به احتمال بسیار زیاد افراد موفق و ارزشمند فردا شاخصه هایی متفاوت خواهند داشت که لزوماً آموزشی و پژوهشی نخواهند بود و ضرورت دارد که با شناخت آنها این قابلیت­ ها را در خود ایجاد کنید. با توجه به سابقه ای که از دوران دانشجویی خودم و بسیاری از دانشجویان و دانش ­آموختگان فعال و موفق فعلی دانشگاه سراغ دارم، این اطمینان خاطر را هم می­ دهم که دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران حتماً توان، استعداد و ظرفیت لازم برای رشد در تمامی جنبه­ ها را دارد و از توان مدیریت همزمان وقت و اولویت­ های خود برخوردار است.

در اینجا لازم می ­دانم از همه دانشجویان فعال در عرصه فرهنگی و دانشجویی که همراهان ارزشمند ما در این مسیر پرپیچ و خم و دشوار بودند و همواره به آنها به عنوان بزرگترین فرصت­ های دانشگاه در حوزه دانشجویی فرهنگی نگریسته­ ام، تقدیر و سپاسگزاری نمایم. نهادها و تشکل­ های فعال دانشجویی از جمله انجمن ­های علمی و ورزشی، تشکل­ های اسلامی، رسانه­ های فعال دانشجویی، شوراهای صنفی، کانون های فرهنگی و اجتماعی و نشریات دانشجویی (به ترتیب حروف الفبا) در طی این مدت موتور محرک دانشگاه در حوزه دانشجویی بوده ­اند و بسیاری از رخدادهای ارزشمند دانشگاه در این حوزه را رقم زده ­اند. به عنوان تکلیف از تمامی فعالان این حوزه­ ها صمیمانه تشکر می­کنم و دست یکایک این چهره ­های ارزشمند را صمیمانه می فشارم.

در خاتمه، کم ­لطفی و بی­ انصافی خواهد بود که از تمامی همکاران پرتلاش، بی­ ادعا و علاقمند حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و سایر مراکز همکار (نهاد مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی) که مشفقانه و با صرف انرژی و مشقت فراوان همراه و یاور من بوده ­اند، نامی به میان نیاورم. به شما این اطمینان را می ­دهم که انجام وظیفه به عنوان مدیر و کارمند در این حوزه با توجه به ماهیت کار و دغدغه ­های بی­ شمار مستتر در آن با هیچ یک از معیارهای تعریف شده مادی و دنیوی قابل­ توجیه نیست و جز در سایه عشق، ایثار و مسؤولیت­ پذیری فرهنگی و اجتماعی حاصل نمی­ شود. برای تمامی این عزیزان عمر باعزت و حرکت و رشد در مسیر رستگاری را آرزو می­کنم. امیدوارم در نگرش به ارزش­ گذاری خدمات و فعالیت­ های این بزرگواران هم تحولی بنیادی در دانشگاه صورت پذیرد.
برای معاون جدید و پرتلاش این حوزه هم آرزوی کامیابی روزافزون و عاقبت ­به­ خیری را دارم.
  والسلام
فرزین حلب­ چی