• تاریخ انتشار : 98/08/11 - 08:49

کارگاه آزمون استدلال بالینی در بیمارستان بهرامی برگزار شد

کارگاه آزمون استدلال بالینی با هماهنگی مرکز EDC دانشگاه، در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

93913.mp3 کارگاه آزمون استدلال بالینی در بیمارستان بهرامی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی،  گارگاه آزمون استدلال بالینی پنجشنبه 9 آبان 98 با حضور دکتر علیرضا سیما مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، دکتر یوسف مجتهدی رئیس این مرکز،  دکتر کامبیزافتخاری رئیس مرکز توسعه آموزش بالینی  و سایر استادان  در سالن آمفی تئاتر بیمارستان بهرامی برگزارشد.
این کارگاه  که به مدت 2 ساعت  به طول انجامید،  دارای امتیاز توانمند سازی برای استادان بود.
دکتر افتخاری درمورد این کارگاه گفت: با توجه به اینکه آزمونهایی  که تاکنون برای ارزیابی فراگیران برگزار شده، معیار مناسبی برای ارزیابی عملکردشان نیست،  تصمیم گرفته شد تا طراحی سوالات آزمون به شکل استدلال بالینی باشد و اصول این نوع طراحی بر اساس عملکرد فراگیران در دوره های آموزشی در مراکز درمانی و نحوه برخورد آنها در مورد بیماران و بیماریشان است.
در پایان این کارگاه رئیس مرکز توسعه آموزش بالینی توضیح داد که سوالها  به صورت گام به گام  طرح شده است و جوابها  به صورت مثبت و منفی ارزیابی می شود  و شامل شرح حالی از بیمار (سناریوی بیماری) و براساس شایعترین علل ایجاد کننده بیماری، روشهای تشخیص آن،  نحوه درمان و مشکلات مربوطه بود.
 خبرنگار:  لیلا کامرانی
عکس: علیرضا جاهدی