• تاریخ انتشار : 98/07/23 - 14:55

شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه، پنجمین کارگاه آشنایی دانشجویان جدید با آیین نامه شورای انضباطی را در سال 98، برای دانشجویان نو ورود دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار کرد.

93403.mp3 کارگاه آشنایی دانشجویان ورودی جدید دانشکده فناوری های نوین پزشکی با آئین نامه و شیوه نامه انضباطی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه با همت معاونت های آموزشی و دانشجویی دانشکده و شورای انضباطی دانشگاه روز یکشنبه 21 مهر 98 در محل سالن اجتماعات آزمایشگاه جامع برگزار شد.
در ابتدای کارگاه مهندس سید صومعه دبیر شورای انضباطی دانشگاه ضمن خوشامدگویی و تبریک شروع سال تحصیلی جدید به دانشجویان، نکات مهم آئین نامه و شیوه نامه انضباطی را برای دانشجویان حاضر بیان و در ادامه از همه دانشجویان دعوت کرد تا آئین نامه و شیوه نامه انضباطی را که در سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و همچنین صفحه شورای انضباطی بارگزاری شده است را مطالعه کنند تا بتوانند در طول تحصیل حدود و اختیارات دانشجویی خود را بیشتر درک کرده و از بروز هرگونه آسیب جلوگیری کنند.
همچنین دانشجویان حاضر در کارگاه، فرم اظهارنامه انضباطی را تکمیل و تحویل دادند.
خبرنگار: علی مددی
عکاس: حسین شیخ محمدی