• تاریخ انتشار : 98/08/01 - 14:57

اولین کارگاه منطقه ای شورای انضباطی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

93761.mp3 کارگاه دو روزه شورای انضباطی منطقه 10 آمایش کشوری وزارت بهداشت، به کار خود پایان داد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، کارگاه شورای انضباطی دانشگاه های منطقه 10 آمایش کشوری با حضور دکتر صرامی دبیر شورای انضباطی مرکزی وزارت متبوع و دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و علوم بهزیستی از روز سه شنبه 30 مهر آغاز و تا چهارشنبه اول آبان 98 ادامه داشت.
مهندس سیدصومعه دبیر شورای انضباطی بدوی دانشجویان دانشگاه درخصوص این کارگاه دو روزه که به میزبانی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این کارگاه ها ارتقاء اطلاعات دبیران و کارشناسان منطقه 10 آمایش کشوری درخصوص آیین نامه و شیوه نامه و کاربرگ های انضباطی عنوان کرد.
وی افزود: هرچقدر این کارگاه ها بیشتر برگزار شود، تصمیم گیری های شورای انضباطی دانشگاه ها به عدالت نزدیکتر خواهد بود.
مهندس سیدصومعه با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دبیرخانه منتخب منطقه 10 متولی برگزاری این کارگاه ها است، گفت: تصمیم بر این است که این کارگاه ها در منطقه 10 آمایش کشوری حداقل هر فصل یک بار، به میزبانی یکی از دانشگاه های استان تهران با نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود.
توضیح اینکه، کارگاه منطقه 10 کشوری به عنوان اولین کارگاه در سطح خود بوده و کارگاه مناطق آمایشی دیگر، در ماه های آینده برگزار خواهد شد.
خبرنگار و عکاس: حسین شیخ محمدی

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS