• تاریخ انتشار : 98/09/09 - 13:37

گزارش پیش از ظهر شنبه از وضعیت بیماری در خوابگاه های علوم پزشکی تهران

پس از 72 ساعت تلاش کارشناسان و کارکنان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان و مدیریت امور خوابگاه ها، تعداد مراجعان به درمانگاه کوی علوم پزشکی کاهش یافت و شکل طبیعی به خود گرفت.

95097.mp3 گزارش پیش از ظهر شنبه از وضعیت بیماری در خوابگاه های علوم پزشکی تهران

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: پس از بروز بیماری در خوابگاه با علائم گوارشی و آنفولانزا و گزارش این بیماری از سوی مرکز بهداشت و درمان دانشجویان به معاونت دانشجویی فرهنگی، به سرعت ارائه خدمات به دانشجویان جهت کنترل بیماری آغاز شد.
اعزام نیروی درمانی متخصص، تأمین اقلام دارویی، توزیع ماسک در خوابگاه کوی، درمان رایگان، حذف اقلام غذایی کارخانه ای، افزایش کنار غذایی مناسب، افزایش نظارت بر فرآیند آماده سازی و زنجیره پخت غذا، کنترل و رعایت موازین بهداشتی در فرآیند نقل و انتقال غذا و ... تنها بخشی از این اقدامات است.
پس از فاز اول اقدامات که کنترل بیماری و ارائه سرویس مناسب به دانشجویان بود، براساس آمار تعداد مراجعان، به نظر می رسد اقدامات موثر و نتیجه بخش بوده است.
دکتر پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه اعلام کرد: در فاز دوم اقدامات، آنچنان که پیشتر اعلام کرده بودم به دنبال دلایل بروز این بیماری و اعلام عمومی آن خواهیم بود.
وی ادامه داد: طی روز جاری جلسه ای با اعضای شورای صنفی خواهیم داشت و در هفته پیش رو کارگروهی متشکل از معاون دانشجویی فرهنگی، معاون بهداشتی و معاون غذا و دارو بمنظور بررسی ابعاد مختلف این بیماری و شیوع آن برگزار خواهد شد.
درپایان، دکتر پورغریب از همراهی دانشجویان و اعضای شورای صنفی در طی هفته گذشته بابت همکاری و اطلاع رسانی تشکر و همچنین از معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشتی، معاونت درمان، داروخانه 13 آبان، بیمارستان شریعتی، حراست و مدیریت های تابعه معاونت دانشجویی فرهنگی قدردانی کرد.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS