• تاریخ انتشار : 98/08/11 - 10:39

جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی، یکشنبه 19 آبان از ساعت 13 تا 15 در سالن امید بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار می شود.

93923.mp3 19 آبان،جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار می‌شود
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، سلسله جلسات هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی (CPC) توسط مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی همراه با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار می شود.
جلسه این هفته از سلسله جلسات ارائه موارد اخلاق پزشکی، روز یکشنبه 19 آبان، از ساعت 13:00 تا 15:00 در سالن امید بیمارستان مرکز طبی کودکان،  با حضور استاد مشاور بالینی دکترزهره حبیبی، استاد مشاور اخلاق دکتر علیرضا پارساپور و با ارائه دکتر رسول اسمعلی پور برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کانال تلگرام جلسه‌های ارائه موارد اخلاق پزشکی، ethicscpc@ مراجعه کنند.
خبر:محمدی
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی