کد خبر: ٨٦٦١١/ ١٥:٤٠ - چهارشنبه ٢٨ فروردين ١٣٩٨/ تعداد بازدید: 704
چاپ
ارسال به دوست
ستاد مرکزی روابط عمومی, گروه خبری RSS
ویدئو کنفرانس مدیریت مسمومیت با قارچ‌های خوراکی سمی برگزار شد
مدیریت مسمومیت با قارچ‌های خوراکی سمی به صورت ویدئو کنفرانس در مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه برگزار شد.

با توجه به هماهنگی ستاد پدافند غیرعامل وزارت بهداشت مبنی بر برگزاری ویدئو کنفرانس در خصوص مدیریت مسمومیت با قارچ‌های خوراکی سمی این جلسه روز چهارشنبه 28 فروردین 98 از ساعت 12 تا 16 برای کارشناسان و متخصصان معاونت بهداشتی، غذا و دارو، روابط عمومی، درمانی، آزمایشگاه و پدافند غیرعامل دانشگاه‌ها از جمله مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه واقع در ساختمان شفا برگزار شد.
در حاشیه این جلسه دکتر ذنوبی رئیس مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه در این خصوص گفت: با توجه به بیماری‌هایی که ناشی از مسمومیت با مصرف قارچ در سال گذشته اتفاق افتاد، همکاران در سطح وزارتخانه و بخش پدافند غیرعامل تصمیم گرفتند که ویدئو کنفرانسی با حضور تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار کنند بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی تهران هم همراه واحدهایی ازجمله معاونت درمان، بهداشت، غذا و دارو، روابط عمومی ، داروخانه‌های 13 آبان، بخش اورژانس بیمارستانی، MCMCو پدافند غیرعامل در این ویدئو کنفرانس شرکت کردند.
دکتر ذنوبی افزود: هدف از برگزاری این ویدئو کنفرانس هماهنگی مبنی بر سیستم ثبت و اطلاع‌رسانی بیمارستان‌ها تا شرایط بهتری نسبت به سال های گذشته داشته باشد به همین دلیل درخواست شده که در سامانه MCMCکه مربوط به سیستم  ثبت اطلاعات بیماران در بیمارستان است این موارد هم وارد شود که تقاضا می‌کنم همکاران در بخش مدیریت سامانه MCMC همتی به خرج دهند و این سامانه را ایجاد کنند.
رئیس مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه ادامه داد:  از سوی دیگر همکاران و کارشناسان  اورژانس بیمارستانی به همراه آموزش‌هایی که به بیمارستان‌ها انتقال پیدا می‌کند از همکاران طب اورژانس و پزشک عمومی این اطلاعات را در اختیار آنان قرار دهند تا بتوانند مجهز باشند.
دکتر ذنوبی با اشاره به اینکه به دنبال بارش‌هایی که اتفاق افتاده از فروردین تا خردادماه نگرانی اپیدمی شدن مصرف قارچ‌های سمی به دلیل  رویش قارچ‌ها بیشتر است گفت: بخش بیماری‌ها و بهداشت محیط که زیرمجموعه معاونت بهداشت دانشگاه است از دیگر واحدهایی است  که می‌تواند در خصوص این موضوع کمک کند و  دستورالعمل‌های خاص دارند ولی از بابت ثبت اطلاعات باید به همکاران در این بخش کمک شود تا بهترین درمان و پی گیری و از همه مهم‌تر شناسایی به‌موقع انجام داد تا بتوان با هشدارهای لازم مردم را مطلع و از مصرف قارچ‌ها جلوگیری کنیم.
رئیس مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه اضافه کرد:  بنابراین همکاران بخش بهداشت محیط‌ در سیستم پی‏گیری در مغازه‌ها این موضوع را موردتوجه قرار دهند تا از فروش قارچ‌های فله ای جلوگیری شود و همکاران بخش بیماری‌ها هم سیستم‌های  پی گیری  این افراد برای پیدا کردن مناطقی که بیشترین شیوع رادارند استفاده کرد.
در پایان دکتر ذنوبی گفت: به‌طور خلاصه همه همکاران در بخش‌های مختلف دانشگاه تلاش می‌کنیم تا اقدامی پیشگیرانه انجام دهیم تا چنانچه مانند سال گذشته مسمومینی داشتیم زودتر متوجه شویم و بهترین خدمات را برای بیماران ارائه دهیم.
خبر و عکس: اخگر

انتهای پیام / *
کلید واژه ها
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد