کد خبر: ٧٦٨٩٠/ ١٢:٢٤ - چهارشنبه ٢٦ ارديبهشت ١٣٩٧/ تعداد بازدید: 1318
چاپ
ارسال به دوست
نهمین جشنواره غذای دانشجویی ویژه دختران و پسران خوابگاهی برگزار شد
اداره تغذیه دانشجویان جشنواره غذای دانشجویی را باهدف ایجاد ساعاتی مفرح و اشاعه فرهنگ مصرف غذای سالم برای دانشجویان برگزار کرد.

گالری عکس

هفته خوابگاه‌های دانشجویی ( 20 تا 26 اردیبهشت‌ماه 97 ) با شعار خوابگاه دانشجویی، نماد همبستگی اقوام و انسجام ملی در دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری برگزار شد.
به همین مناسبت نهمین جشنواره غذای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران عصر سه‌شنبه 25 اردیبهشت 97 با حضور دکتر حلب چی، معاون دانشجویی دانشگاه در 4 بخش پخت در محل، پخت غذای سنتی و محلی، غذای فانتزی و غذای سالم از ساعت 17 تا 19:30 در سالن ورزشی شهید فتحی مجتمع خوابگاه‌های کوی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این جشنواره، دکتر اصفیاء، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و خیرمقدم، هدف از اجراي برنامه‌هاي حوزه معاونت دانشجويي در هفته خوابگاه‌ها را فراهم كردن اوقاتي شاد براي دانشجويان عنوان كرد و افزود: با ارزیابی‌های انجام‌شده، نظر دانشجويان از برگزاري جشنواره غذا رضایت‌بخش بوده و اين مراسم خاطرات خوبي را براي آن‌ها به يادگار مي‌گذارد. ضمن اینکه اخبار جشنواره غذای دانشجویی از پربیننده‌ترین اخبار سایت دانشگاه بوده است.
وی افزود: در مسابقه آشپزی این جشنواره 18 گروه دونفره شرکت کرده‌اند، که در قسمت پخت غذاهای سنتی 13 گروه، غذاهای فانتزی 5 گروه و در بخش پخت در محل 3 گروه شرکت دارند.
دکتر اصفیاء ادامه داد: بخشی که امسال به این جشنواره اضافه‌شده شرکت دانشجویان پسر در 6 گروه در مسابقه آشپزی است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست‌های وزارت بهداشت در خصوص مصرف غذاهای سالم در این جشنواره به یکی از غذاهای طبخ شده که به‌عنوان بهترین انتخاب می‌شود جایزه‌ی ویژه ایی اهدا خواهد شد.
در ادامه این مراسم درحالی‌که گروهی از دانشجویان دختر مشغول طبخ غذا بودند داوران به بررسی غذاهای دیگر دانشجویان پرداختند ضمن اینکه هم‌زمان برای ایجاد فضایی شاد و مفرح موسیقی زنده هم پخش می‌شد.
مسابقه پخت غذا در محل صرفاً مختص دانشجویان دختر بود و امتیاز هر غذا بر اساس ویژگی‌های 1- رنگ، بو، طعم و پخت کامل غذا، 2- تزئین غذا، 3- تهیه پیش‌غذا و 4- تهیه دسر توسط داوران محاسبه شد.
این مراسم با معرفی برگزیدگان این دوره از مسابقه در سه بخش غذاهای فانتزی، سنتی، پخت در محل و اهدای جوایز و لوح تقدیر به پایان رسید.
توضیح اینکه، خانم‌ها شکوفه بهشتی روی و لیلا ولی پور با پخت غذایی از استان کهکیلویه و بویراحمد از سوی کمیته داوران برنده غذای سالم نهمین جشنواره غذای دانشجویی شدند و از بین شرکت‌کنندگان پسر، سینا یارمرادیان و سعید رمضانی شایسته تقدیر اعلام شدند.
در بخش غذای سنتی نیز فائزه هویری و مریم زنگنه از استان آذربایجان شرقی رتبه نخست، شکوفه بهشتی روی و لیلا ولی پور از استان کهکیلویه و بویراحمد مقام دوم و سمانه باصری و فاطمه امیرپور مقام سوم را کسب کردند.
در بخش پخت غذای فانتزی، سجاد دهقان و محمدکاظم رضانیا رتبه نخست، غزاله فلاح روشن قلب و فریده خدادادی رتبه دوم و لیلا شیری و نیره ذوالفقاری رتبه چهارم را به دست آوردند.
در بخش پخت غذا در محل که از ساعت 18 به مدت 1 ساعت برگزار شد، گروه‌های شرکت‌کننده با وسایلی که اداره تغذیه به‌صورت یکسان در اختیارشان قرار داده بود غذاهایی تهیه کردند که به ترتیب فاطمه آریایی و فاطمه شمس زرندی با کسب 90 امتیاز مقام نخست، فاطمه امیری و بیتا ترابی نسب با کسب 70 امتیاز مقام دوم، سودا عبادتی و نرجس عزیزی با 60 امتیاز مقام سوم را با انتخاب داور این بخش به خود اختصاص دادند و به‌رسم یادبود تندیس جشنواره و هدایای نقدی خود را از دست مسئولین دریافت کردند.
همچنین به 8 نفر از دانشجویان که با برگزاری مسابقه پانتومیم برای دختران و لب آهنگ برای پسران کارت هدیه به مبلغ 50 هزار تومان اهدا شد. در حاشیه جشنواره غذا کانون‌های دانشجوی هلال‌احمر به آموزش رایگان cpr و برای عضوگیری هفته خوابگاه‌ها از دانشجویان علاقه‌مند ثبت‌نام کردند و کانون دانشجویی رنگ هنر هم به معرفی فعالیت‌ها و دست آوردهای خودپرداخت.
ضمناً هفته خوابگاه‌های دانشجویی تا روز پنج‌شنبه همین هفته با برگزاری مسابقات متنوع، ورزشی، فرهنگی و. ادامه خواهد داشت.

برای مشاهده لیست جوایز کلیک کنید

خبر: مقدم
عکس: حسین شیخ محمدی


انتهای پیام / *
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد