کد خبر: ٧٨٧٠٤/ ١٣:٤٨ - دوشنبه ١ مرداد ١٣٩٧/ تعداد بازدید: 89
چاپ
ارسال به دوست
معاونت غذا و دارو
به همت معاونت غذا و دارو :
کارگاه  آموزشی یکروزه با عنوان اصول برچسب‌گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی
کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسب‌گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی، براي آموزش به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسب‌گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی،  روز يکشنبه  اول  مرداد  97، در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو تهران براي آموزش به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
مهندس ماندانا جواد پور کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خصوص  الزامات عمومی، اظهارات و  کليات مندرجات در طرح برچسب مطابق با قانون 11 مواد خوراکی و آشامیدنی توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین در این کارگاه یک روزه در خصوص اطلاعات تغذیه‌ای و جدول نشانگرهای رنگی  به‌صورت مبسوط بحث و تبادل‌نظر شد.
یاد آور شد که متقاضیانی که تاکنون در دوره‌های نظارت بر محموله‌های وارداتی و سامانه TTAC، آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و آموزش سیستم HACCP و پیش‌نیازهای آن (GMP و GHP) ثبت‌نام ننموده‌اند، می‌توانند تا تاریخ 03/05/97 به واحد آموزش (مهندس کسری مؤمنیان) مراجعه و ثبت‌نام به عمل‌آورند.
در پایان کارگاه آموزشی براي شرکت‌کنندگان در دوره برگزار شد.
 
 
انتهای پیام / *
کلید واژه ها
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد