کد خبر: ٨٠١٧١/ ١٢:٥٩ - دوشنبه ٢ مهر ١٣٩٧/ تعداد بازدید: 1502
چاپ
ارسال به دوست
مركز رشد استعدادهاي درخشان, گروه خبری RSS
چاپ کتاب انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی یکی از انجمن های مرکز پژوهش های علمی دانشجویان
کتابی تحت عنوان بیماری های میکروبی منتقله از مواد غذایی توسط انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان به چاپ رسید.

به گزارش از روابط عمومی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی یکی از انجمن های فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان است که از اسفند ماه 1395 با مسئولیت بهروز تاجدار فعالیت خود را آغاز کرده است که تاکنون توانسته است 5 فصل نامه دانشجویی با عنوان بهداشت و ایمنی مواد غذایی منتشر کند.
این انجمن در کنار سایر فعالیت های خود اقدام به تولید و انتشار کتابی تحت عنوان « بیماری های میکروبی منتقله از مواد غذایی» کرده است که در آن به بررسی اهمیت ایمنی مواد غذایی در ایران و جهان، شدت و طغیان انواع بیماری های ناشی از مواد غذایی و معرفی مهمترین عوامل باکتریایی و غیرباکتریایی که در شیوع و انتقال بیماری ها و مسمومیت های غذایی نقش عمده ای‌ دارند، پرداخته شده است.
نویسندگان کتاب، دکتر غلامرضا جاهد خانیکی، عضو هیئت علمی علوم پزشکی تهران، بخش بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بهروز تاجدار اورنج، کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی علوم پزشکی تهران و  لیلا پیوسته رودسری، کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی علوم پزشکی تهران می باشند.
 
علاقمندان می توانند جهت خرید کتاب و یا کسب اطلاعات بیشتر با ادمین کانال بهداشت و ایمنی مواد غذایی مکاتبه نمایند.
@foodsafety

شماره یک نشریه
شماره دو نشریه
شماره سه نشریه
شماره چهارم نشریه
شماره پنجم نشریه
انتهای پیام / *
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد