کد خبر: ٧٤٦٩١/ ١١:٥٩ - دوشنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٦/ تعداد بازدید: 168
چاپ
ارسال به دوست
بازدید معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از آشپزخانه استیجاری دانشجویی دانشگاه
دکتر فرزین حلب چی معاون دانشجویی و فرهنگی با همراهی دکتر ابوالقاسم اصفیاء مدیر امور دانشجویی از آشپزخانه استیجاری طبخ غذای دانشجویان دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در این بازدید که روز یکشنبه 29 بهمن 96 انجام شد، دکتر حلب چی با حضور در آشپزخانه استیجاری دانشجویان، از نزدیک به بررسی وضعیت این آشپزخانه و مذاکره با پیمانکار تهیه غذای دانشجویان پرداخت.
دکتر حلب چی در خصوص بهتر شدن کیفیت غذای دانشجویان گفت: ما خواستار تغییر مطلوب و مشهود کیفیت غذای دانشجویان هستیم و باید این امر در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود، باتوجه به اینکه اداره تغذیه دانشجویان در تهیه مواد اولیه با کیفیت حساسیت بسیار نشان می دهد، انتظار داریم کیفیت غذای ارائه شده به دانشجویان نیز با بالاترین حد باشد.
دکتر حلب چی در پایان صحبت های خود در مذاکره با پیمانکار تهیه غذای دانشجویان با تأکید بر تهیه لبنیات کنار غذا از شرکت های معتبر و پرداخت هزینه بیشتر گفت: کیفیت غذا باید به حدی باشد که از دانشجویان بازخوردهای مثبت دریافت کنیم.

انتهای پیام / *
کلید واژه ها
  • معاونت دانشجویی و فرهنگی
  • دکتر فرزین حلب چی
  • تهیه غذای دانشجویان
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد