کد خبر: ٨١١٩٤/ ١٤:٣٨ - دوشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٧/ تعداد بازدید: 666
چاپ
ارسال به دوست
معاونت فرهنگی, گروه خبری RSS
برگزاری مسابقه تهیه انواع دسر وشیرینی معاونت اجتماعی فرهنگی به مناسبت هفته سلامت بانوان
مسابقه تهیه انواع دسر وشیرینی در سالن شورای معاونت اجتماعی فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه، مسابقه تهیه انواع دسر وشیرینی به مناسبت هفته سلامت بانوان دوشنبه  30 مهر97 در سالن شورا، با حضور دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی، دکتر باقرزاده مدیر امور فرهنگی، دکتر عباسی مدیر مشارکت های مردمی و امیری نماینده بانوان در امور زنان دانشگاه و کارکنان معاونت برگزار شد.
دراین برنامه دسرها از لحاظ تزئین و مزه مورد داوری قرار گرفت. رتبه اول را کیک کدوحلوایی، دوم شله زرد، سوم ژله میوه و در نهایت شیر برنج به عنوان رتبه چهارم انتخاب شدند.
خبرنگار: زهرا اسلامی
عکاس: حسین میری

انتهای پیام / *
کلید واژه ها
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد