کد خبر: ٩٣٣٥٧/ ١٦:٥٣ - دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨/ تعداد بازدید: 306
چاپ
ارسال به دوست
معاونت غذا و دارو, گروه خبری RSS
قدردانی از کارخانجات منتخب تحت نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته جهانی غذا
از کارخانجات تولید مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی منتخب حوزه نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ایمنی و سلامت کالاهای سلامت محور در معاونت غذا و دارو قدردانی شد.

گالری عکس
 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ روز دوشنبه 22 مهر 98 همزمان با سومین روز از هفته جهانی غذا، با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی، دکتر محسن امینی مدیر آزمایشگاه موادغذایی، آرایشی و بهداشتی، مهندس زینب آقامحسنی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مهندس مریم محمدزاده رئیس اداره امور عمومی معاونت غذا و دارو از مسئولین فنی برتر، واحدهای تولیدی نمونه و واحدهای تولیدی نمونه برتر حوزه نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران قدرداني شد.
دکتر حاجی محمودی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک هفته جهانی غذا علت برگزاری این مراسم را تشویق صاحبان صنایع به منظور رعایت کردن استاندارهای تعریف شده در جهت تامین ایمنی و سلامت مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کرد.
مهندس آقامحسنی در ادامه از شاخص های انتخاب واحدهای تولیدی به امتیاز و گرید چک لیست ارزیابی و رتبه بندی، ارتقای امتیاز و گرید چک لیست ارزیابی و رتبه بندی  واحدهای تولیدی،تولید محصولات غنی شده، تولید محصولات فرا سودمند (پروبیوتیک و ...)، تلاش برای کاهش میزان قند، نمک و اسید چرب ترانس در محصولات تولیدی، تعامل موثر با اداره نظارت در اجرای آخرین ضوابط، دستورالعمل ها و قوانین، عدم وجود عدم انطباق عمده و بحرانی و عدم وجود شکایت اثبات شده، اشاره کرد.
وی همچنین شاخص های انتخاب مسئول فنی را شایستگی های کاری (میزان تعهد و مسئولیت پذیری، پیگیر به موقع تمدید پروانه های بهداشتی و رفع نواقص و ...)، انضباط کاری (رعایت نظم و حضور موثر و مستمر در واحد تولیدی، انجام دقیق وظایف محوله و ...)، مهارت های فنی و کارشناسی (عملکرد موثر در ارتقای گرید، دانش و اطلاعات کافی در زمینه رسته تولیدی و ...)، توانمندی های علمی، میزان آشنایی با قوانین، ضوابط و ...، عدم وجود سابقه اخطار و یا احضار به جهت عدم حضور و یا تخلف، عدم وجود سوابق ارجاع به مراجع قضایی واحد تولیدی به جهت عدم کفایت کاری مسئول فنی و عدم استفاده از مواد اولیه ناسالم و... در طی بازدید های ادواری و گزارشات واصله عنوان کرد.
توضیح اینکه واحدهای تولیدی آرد تهران باختر، خوشگوار تهران، فرآورده های لبنی دومینو، رب نازچین، فرآورده های لبنی و بستنی میهن (شهر لبنیات)، مارگارین، نخ دندان ارکید جز واحدهای تولیدی نمونه برتر؛ واحد های تولیدی آرد سهند،  فرآورده های لبنی افراشیر باختر و  بهار پردیس محمود واحدهای تولیدی نمونه و لیلا ابراهیمی (واحد تولیدی شرکت بهشت قندیل)، مهندس محسن احمدی (واحد تولیدی گلها)، مهندس سهیلا چوپانی (واحد تولیدی تانیا خوراک پارسیان)، مهندس آذر رحیمی (واحد تولیدی آرد تهران باختر)، مهندس رویا شایق (واحد تولیدی شهر لبنیات میهن) و مهندس وحیده ریاضت(واحد تولیدی شهر لبنیات میهن) جز مسئولین برتر تحت نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه بودند.
در پایان با اهدای لوح تقدیر از مسئولان فنی برتر، واحدهای تولیدی نمونه و واحدهای تولیدی نمونه برتر حوزه نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران قدردانی شد.
خبرنگار: سمیه رنجبر
عکاس: مرتضی ابراهیمی

انتهای پیام / *
کلید واژه ها
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد

#