کد خبر: ٩٣٤٥٠/ ١٢:٠١ - چهارشنبه ٢٤ مهر ١٣٩٨/ تعداد بازدید: 119
چاپ
ارسال به دوست
شبکه بهداشت و درمان ری
برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری سل برای مربیان مهدکودک‌های شهرستان ری
در راستای توانمندسازی مربیان و مدیران مهد کوک‌های شهرستان ری، کارگاه یک‌روزه آموزش تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری سل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در راستای توسعه برنامه خود مراقبتی و باهدف توانمندسازی مربیان و مدیران مهدکودک‌ها، جلسه آموزشی به همت واحد آموزش بهداشت یکشنبه بیست و یکم مهرماه در شبکه بهداشت شهرستان ری برگزار شد.
در این جلسه چهل نفر از مربیان و مدیران مهدکودک‌های بهزیستی حضور داشتند.
ابتدا ماندانا دقیقی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در مورد اهمیت ریزمغذی‌ها در تغذیه کودکان صحبت کرد.
بررسی اختلالات ناشی از کمبودید و راه‌های پیشگیری از آن از دیگر مواردی بود که کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در مورد آن صحبت کرد.
در ادامه افسانه دهقانی کارشناس واحد بهبود تغذیه در مورد تغذیه در طب سنتی و سبد غذایی مطلوب کودکان تدریس کرد.
سخنران پایانی این جلسه نرگس شیخ فتحعلی بود که در مورد بیماری سل، راه‌های انتقال، روش‌های کنترل و پیشگیری و شیوه‌های درمانی این بیماری آموزش داد.
خبر: سعیده شریفی
عکس: حسین حاج رضایی

 

انتهای پیام / *
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد

#