کد خبر: ٩٣٥٨٢/ ٠٨:٢٦ - دوشنبه ٢٩ مهر ١٣٩٨/ تعداد بازدید: 43
چاپ
ارسال به دوست
شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی غذا در اسلامشهر
کارشناس تغذیه مرکز سلامت جامعه باغ فیض در ارتباط با هرم راهنمای غذایی و اهمیت مصرف شیر و لبنیات مطالبی را ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  به مناسبت روز جهانی غذا  پنجشنبه ۲۵ مهر ۹۸ جلسه آموزشی باهدف بهبود تغذیه جامعه و شناخت هرم غذایی به‌ویژه گروه شیر و لبنیات به‌منظور ارتقا میزان آگاهی جامعه جلسه آموزشی و جشنواره غذا در مرکز جامع سلامت باغ فیض اسلامشهر برگزار شد.
لیلا شیرزاده، کارشناس تغذیه مرکز سلامت جامعه باغ فیض در ارتباط با توصیه‌های هرم راهنمای غذایی و اهمیت مصرف شیر و لبنیات مطالبی را بیان کرد و گفت: سازمان جهانی بهداشت، راهنماهای غذایی را به‌عنوان یک ابزار مناسب و قابل‌فهم برای آموزش تغذیه مردم جامعه ارائه کرده است. راهنماهای غذایی به‌عنوان یک ابزار آموزشی با پیشنهاد راهکار مناسب برای کمک به انتخاب درست مواد غذایی و درنهایت اصلاح رفتارهای غذایی می‌تواند به بالا بردن سطح سلامت و همچنین کاهش هزینه های ناشی از بیماری‌های مزمن مرتبط با تغذیه کمک کند.
 شیرزاده در خصوص شیر و مواد لبنی هم گفت: شیــر یک غذای کامل است و به دلیل دارا بودن انواع املاح و بسـیاری از ویتامین‌ها نقـش مهمی در رشد و حفظ سلامت انسان دارد. شیر و فرآورده‌های لبنی مهم‌ترین منبع تأمین کلسیم می‌باشد و مصرف آن جهت حفظ سلامت و استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها و پوست توصیه می‌شود.
در انتهای جلسه نیز با حضور کارکنان مرکز، جشنواره غذایی با محوریت یک وعده‌غذای سالم و متنوع برگزار شد.
 خبر: زینب ایمانی
انتهای پیام / *
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد

#