کد خبر: ٩٤٣٧٠/ ١٤:٢٩ - سه شنبه ٢١ آبان ١٣٩٨/ تعداد بازدید: 86
چاپ
ارسال به دوست
معاونت غذا و دارو
به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو
جلسه آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی، تغذیه‌ای و برچسب اصالت کالا در کانون فرهنگی فاطمیه باقرشهر
جلسه آموزشی باهدف افزایش آگاهی مربیان و معاونین پرورشی کانون فرهنگی فاطمیه باقرشهر در رابطه با آشنایی نشانگر رنگی، تغذیه‌ای و برچسب اصالت کالا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه آموزشی باهدف افزایش آگاهی مربیان و معاونین پرورشی کانون فرهنگی فاطمیه باقرشهر در رابطه با آشنایی نشانگر رنگی، تغذیه‌ای و برچسب اصالت کالا روز سه‌شنبه 21 آبان 98 به همت واحد تحقیق و توسعه این معاونت برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی گفت: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده می‌شود و درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی درج می شود.
وی افزود: تغذیه سالم، علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین می‌کند، باعث می‌شود تا هزینه‌های درمان ناشی از تغذیه مواد غذایی ناسالم و بعضاً آلوده نیز کاهش چشمگیری یابد.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی بیان کرد: با توجه به خطرات مصرف بی‌رویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی یا 100 گرم یا میلی‌لیتر ماده غذایی، طراحی‌شده است.
مهندس نافعی ادامه داد بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده می‌شود و در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفاده‌شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع مواد غذایی و آشامیدنی، برچسب نشانگر رنگی این امکان را به مصرف‌کننده می‌دهد تا ماده غذایی مناسب و کم‌خطرتری را انتخاب کند .

انتهای پیام / *
کلید واژه ها
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد

#