کد خبر: ٩٤٣٩٣/ ٠٧:٣٣ - چهارشنبه ٢٢ آبان ١٣٩٨/ تعداد بازدید: 148
چاپ
ارسال به دوست
معاونت بهداشت
برگزاری جشنواره طبخ غذای سالم ویژه بانوان شاغل در معاونت بهداشت
مسابقه طبخ انواع آش‌های سنتی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران توسط بانوان شاغل در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 21 آبان 98 همزمان با هفته ملی سلامت بانوان ایران به‌منظور تأکید بر اهمیت نقش بانوان در تأمین سلامت تغذیه خانواده، گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت، اقدام به برگزاری مسابقه طبخ انواع آش‌های سنتی محلی کرد.
شرکت‌کنندگان با طبخ انواع آش‌های سنتی محلی مانند آش جو، آش رشته، آش لبو، آش ترخینه و ...در این جشنواره شرکت کردند.
دکتر سعید تأملی قائم‌مقام و معاون فنی معاونت بهداشت، با حضور در این مراسم بر احیای غذاهای کامل و سالم سنتی نقاط مختلف کشور و تأثیر آن‌ها در سلامت اعضای خانواده تأکید کرد.
غذاها علاوه بر طعم، مزه و تزئینات ظاهری ازنظر ارزش غذایی، نحوه طبخ و رعایت اصول بهداشتی توسط کارشناس تغذیه نیز بررسی شد.
داوران این مسابقه دکتر سعید تأملی، دکتر علیرضا صدرایی، دکتر شهرام خرازی‌ها، رویا نقوی و سحر بنی عامریان بودند.
در پایان مسابقه به سه برگزیده جوایزی اهدا شد.
خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی

انتهای پیام / *
کلید واژه ها
نظرات کاربران
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد

#