کد خبر: ٦١٢٧١/ ١١:٥٠ - شنبه ١٩ تير ١٣٩٥/ تعداد بازدید: 1374
چاپ
ارسال به دوست
بهداشت
در تابستان هم خنک بمانید
مرکبات اثر خنک کنندگی و سم زدایی باور نکردنی در بدن دارند. افزودن چند قطره لیموترش تازه به یک لیوان آب و نوشیدن آن نه تنها برای تقویت سیستم ایمنی و شادابی پوست مؤثر است بلکه تمایل شما را به نوشیدن آب بیشتری در روز افزایش می دهد

به گزارش روابط عمومی بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت؛ به نقل از روانشناسان بالینی بنیاد دیابت، روزهای گرم تابستان همواره یادآور نوشیدنی های خنک و دسرهای سرد می باشد، در زیر به پیشنهاداتی برای تامین آب بدن و خنک ماندن در گرمای تابستان اشاره شده است

خیار
خیار حاوی آب فراوانی است و یک میوه مفید برای فصل گرما است. یک نوشیدنی سبز با مقدار زیادی خیار و چند قطره لیموترش پیشنهادی عالی برای رفع تشنگی و خنک ماندن است.

هندوانه
می شود تابستان باشد و هندوانه در آن نباشد؟! تابستان و هندوانه دو یار جدا نشدنی هستند. این میوه خاصیت خنک کنندگی بالایی دارد و آب مورد نیاز بدن را تأمین می کند.

هلو
این میوه علاوه بر آنکه یک انتخاب مناسب برای فصل گرماست؛ حاوی مقادیر فراوانی ویتامین A و C می باشد که در شادابی و سلامت پوست بسیار مؤثر است.

سیب
هر سیب به طور متوسط دارای 95 کالری و 4 گرم فیبر می باشد. همچنین، حاوی یک نوع فیبر محلول به نام پکتین است که برای مقابله با گرسنگی و کاهش وزن بسیار مؤثر است.

آناناس
تنها منبع شناخته شده برای نوعی آنزیم به نام برمولین است که برای کاهش التهاب و التیام زخم ها در بدن بسیار مؤثر است.

لیمو ترش
مرکبات اثر خنک کنندگی و سم زدایی باور نکردنی در بدن دارند. افزودن چند قطره لیموترش تازه به یک لیوان آب و نوشیدن آن نه تنها برای تقویت سیستم ایمنی و شادابی پوست مؤثر است بلکه تمایل شما را به نوشیدن آب بیشتری در روز افزایش می دهد.

کدو سبز
حاوی مقادیر زیادی ویتامین C می باشد. کدو منبع غنی منگنز است. این ماده معدنی از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند (به خصوص در تابستان و هنگامی که بیشتر در معرض آسیب های نور خورشید قرار دارید) و انتخاب مناسبی برای فصل گرما است.

منبع: معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی تهران
تنظیم: مونا عدالت یار

انتهای پیام / *
کلید واژه ها
  • در تابستان هم خنک بمانید
  • آب بدن
  • منگنز
  • ماده معدنی
  • آسیب های نور خورشید
اخبار مرتبط
نظرات کاربران
کاربر مهمان
1395/04/21 14:19
0
0
آناناس تنها منبع شناخته شده برای نوعی آنزیم به نام برمولین است که برای کاهش التهاب و التیام زخم، چه عالی! چرا فقط چند قطره لیمو ترش؟! خوب نصف لیمو را کامل آب میگیریم!
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
اقدام روابط عمومی در انتشار تاریخ شفاهی دانشگاه در قالب مصاحبه های هفتگی با اساتید ، در سایت دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید؟

خیلی خوب
خوب
متوسط
بد
خیلی بد