• تاریخ انتشار : 1402/03/21 - 13:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 957
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: به مسائل حقوقی و صنفی دستیاران و اعضای هیئت علمی دقت داریم و برای بهبود شرایط تلاش می‌کنیم

در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گزارش عملکرد مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و پروژ‌ه ها و چالش‌های این مرکز ارایه و دستورالعمل شایسته گزینی و توانمندسازی مدیران و عملکرد دانشگاه در مراسم ارتحال امام خمینی(ره) بررسی شد.

هیئت رئیسه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ هیئت رئیسه دانشگاه، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، با اشاره به تازه‌های علم مدیریت گفت: سازمان‌ بدون مدیر، بحث‌ جدیدی است که در جهان مطرح شده است.
رئیس دانشگاه، با اشاره به ویژگی‌های سازمان بدون مدیر گفت: در این سازمان همه خود را متعهد به سیستم می‌دانند و برای رشد آن تلاش می‌کنند. رقابت‌ها تبدیل به همکاری می‌شود و نفع یکدیگر در راستای همکاری جامع و کامل است. دوران دفاع مقدس نیز نمونه‌ای از این مدل مدیریتی است.
دکتر قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود، با تاکید بر توجه دانشگاه به مسائل صنفی گفت: ما به مسائل حقوقی و صنفی دستیاران و اعضای هیئت علمی دقت داریم و برای بهبود شرایط همکاران تلاش می‌کنیم؛ اما اجازه نمی‌دهیم در روند اجرایی دانشگاه اختلالی به وجود آید.
رئیس دانشگاه، پس از شنیدن گزارش عملکرد مجتمع بیمارستانی امام خمینی گفت: این مجتمع قدیمی‌ترین و پربازده‌ترین مرکز در نظام سلامت است و به ازای هر بیماری که مورد جراحی قرار می‌گیرد؛ میلیارد‌ها تومان به نظام سلامت کمک می‌شود. این عملکرد نشان می‌دهد اقدام درست ما تاثیر مثبتی بر اقتصاد کشور دارد.
دکتر قناعتی با تاکید براینکه در مدیریت نباید نگاه منفعت طلبانه داشته باشیم گفت: بودجه‌ها باید به درستی مدیریت شود و حق‌الناس به مردم باز گردد. انضباط مالی مقوله‌ای است که در کشورهای پیشرفته نیز مورد توجه قرار دارد.
رئیس دانشگاه، از زحمات مسئولان مجتمع بیمارستانی امام خمینی در راه اندازی کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی(عج) قدردانی کرد و گفت: راه‌اندازی این مرکز افتخار بزرگی است و  تاکنون پیشرفت خوبی در راه‌اندازی بخش‌ها صورت گرفته است. ما درخواست نیروی انسانی و تجهیزات را مطرح کردیم و تا تامین آن باید دقت کنیم، کیفیت تحت تاثیر قرار نگیرد.

بیمارستان امام خمینی پیشگام به کارگیری روش های نوین درمانی

در ادامه دکتر سید حسن اینانلو  رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) فعالیت های این مرکز و پروژه های درست اجرای آن را معرفی کرد و گفت: این مجتمع در سال 1310 راه اندازی شده و درحال حاضر با  بیش از هزار و 150 تخت فعال، 64 بخش بالینی، 133 درمانگاه و 35 واحد پاراکلینیکی خدمات مورد نیاز را ارایه می دهد.
دکتر اینانلو با اشاره به فعالیت های ویژه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) افزود: این مرکز قطب علمی سرطان و اولین مرکز اینترونشنال رادیولوژی در کشور است و  انواع درمان های پیشرفته از جمله پیوند قلب، کبد، ریه، پانکراس و مغزاستخوان در آن انجام می شود. مجتمع بیمارستانی امام خمینی دارای مرکز جامع ارایه خدمت به بیماران هموفیلی، مرکز جامع درمان ام اس، بزرگترین مرکز مراقبت های ویژه نوزادان در سطح دانشگاه، بزرگترین مرکز مشاوره بیمارهای رفتاری در کشور است و خدمات شبانه روزی سکته قلبی حاد و سکته مغزی اورژانس در قالب کدهای شرایط ویژه ارایه می شود.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی در توضیح فعالیت کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) گفت: تعدادی از بخش های بستری به این مرکز منتقل شده و تاکنون هزار و 292 عمل جراحی در آن انجام شده است.
دکتر اینانلو با اشاره به پروژه  610 تخت انستیوکانسر و اقدامات صورت گرفته در پیشبرد آن گفت: ساخت این پروژه پیشرفت قابل توجهی داشته و اگر این روند ادامه پیدا کند پیش بینی می شود که تا پایان امسال مراحل ساخت آن تکمیل شود.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی تامین تجهیزات و نیروی انسانی را از مهمترین چالش های کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) و انستیتوکانسر بیان کرد و گفت: باوجود اقداماتی که صورت گرفته هنوز نیازهای قابل توجهی در این زمینه وجود دارد.

ایجاد بانک اطلاعاتی مدیران در آینده نزدیک  

سپس  دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، دستور العمل شایسته گزینی و توانمندسازی مدیران را تشریح کرد و گفت: به منظور رفع چالش انتخاب مدیران بیمارستان ها و انتخاب شایسته و عادلانه افراد در این مسئولیت، برای نخستین بار دستورالعمل سیاستگذاری و فرایند جانشین پروری مدیران تدوین شد.
معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، با اشاره به مشارکت 413 نفر در فراخوان عمومی و اختصاصی شایسته گزینی مدیران بیمارستانی افزود: پس از بررسی مستندات داوطلبان، 55 نفر حائز شرایط و به کمیته تخصصی معرفی شدند و  شایستگی های تخصصی آنان مورد سنجش قرار گرفت.
دکتر رحیم نیا نتیجه گرایی، مسئولیت پذیری، تاب آوری، تفکر  تحلیلی و حل مسئله، مهارت های ارتباطی و  همچنین تیم و شبکه سازی را از جمله محورهای معیار شایستگی رفتاری و عمومی مدیران برشمرد گفت: تیم رفتارشناسی، در قالب کار تیمی و بازی گروهی، بحث و ایفای نقش، مصاحبه و آزمون روانشاختی شایستگی های رفتاری و عمومی داوطلبان را بررسی کردند.
معاون توسعه دانشگاه، با اشاره به انتخاب 18 داوطلب برتر و مصاحبه و بررسی سوابق اجرایی و تجارب موفق آنان افزود: از این تعداد 6  برگزیده و  2 نفر ذخیره انتخاب شدند و در مرحله آموزش ها و تاییدیه های دیگر هستند.
دکتر رحیم نیا با تشریح گام های بعدی فرایند شایسته گزینی مدیران بیمارستانی گفت: امیدوارم تا یکسال آینده بانک اطلاعاتی مدیران رده های مختلف دانشگاه را تهیه کنیم.

اقدامات دانشگاه در مراسم ارتحال امام خمینی(ره)

در ادامه دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه و مهندس آزمون کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران، اقدامات انجام شده در سی و چهارمین مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) را تشریح کردند.
دکتر اولیایی منش با بیان اینکه هرساله مقدمات برگزاری مراسم ارتحال امام از اوایل خرداد آغاز می شود گفت: پس از دوران کرونا، پیش بینی می شد که امسال تعداد زائرین افزایش یابد و به این منظور از 2 هزار و 800 کادر درمانی، اورژانس و بهداشت در مجموعه مستقر شدند. باتوجه به اینکه مسئولیت بخش بهداشت به طور کامل برعهده دانشگاه علوم پزشکی تهران بود 250 نفر از این نیروها از همکاران معاونت بهداشت بودند و خدمات متنوعی را ارایه کردند.

پیش از دستور

پیش از دستور حجت‌الاسلام‌ و المسلمین میر مجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، بخش دیگری از نامه امیرالمومنین به مالک اشتر را تفسیر کرد و گفت: ایشان توصیه می کنند بهترین ها، شایسته ترین ها و با اخلاق ترین ها برای انجام امور مالی و اداری سازمان انتخاب شوند.


  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 236198
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *