معرفی اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها در سطح دانشگاه سال ۱۴۰۱؛ دکتر روجا رحیمی استاد برگزیده آموزشی دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، به مناسبت هفته آموزش دانشگاه، اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها انتخاب و از ایشان تقدیر به عمل آمد. در قالب گفتگویی صمیمانه، به بررسی نظرات و دیدگاه های اساتید برگزیده در زمینه معلمی پرداخته شد.
در همین رابطه دکتر روجا رحیمی دانشیار داروسازی سنتی، عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن معرفی خود زمینه مورد علاقه خود را به جز رشته تخصصی خود نقاشی، موسیقی و آشپزی و کتابهای مورد علاقه خود را در حوزه روانشناسی و مدیریت برشمرد.
وی شعار زندگی خود را بنا بر شعر ز کوشش به هر چی خواهی رسید را بیان کرد و در ادامه الگوی زندگی خود را در زمینه معلمی دکتر عبدالعلی محقق زاده استاد فارموکوگنوزی دانشکده داورسازی شیراز را نام برد.
دکتر رحیمی درمورد ویژگی یک استاد برتر افزود: اولین و مهمترین شاخصه یک استاد شاخص، عشق و دلسوزی است و سپس تعهد حرفه ای و به روز بودن دانش و روش های نوین تدریس دارای اهمیت است.
فاطمه  قربی

فاطمه قربی