معرفی اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها در سطح دانشگاه سال ۱۴۰۱؛ دکتر محمد رضا پورمند استاد برگزیده آموزشی دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، به مناسبت هفته آموزش دانشگاه، اساتید برگزیده آموزشی دانشکده ها انتخاب و از ایشان تقدیر به عمل آمد. در قالب گفتگویی صمیمانه، به بررسی نظرات و دیدگاه های اساتید برگزیده در زمینه معلمی پرداخته شد.
در همین رابطه دکتر محمد رضا پورمند استاد میکروب شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن معرفی خود زمینه مورد علاقه خود را نویسندگی، پیاده روی و مطالعه در زمینه تاریخ معاصر بیان کرد.
وی در مورد ویژگی یک استاد برتر افزود: یک استاد برتر به نظر اینجانب باید اجازه خلق فرصت تفکر در کلاس را به دانشجویان بدهد و نقطه تاثیرگذاری تدریس را کشف کند و برای ارتقا کیفیت آموزش، روش های تدریس خود در کلاس را به روز کند.
فاطمه  قربی

فاطمه قربی