• تاریخ انتشار : 1398/12/12 - 11:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 387
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اقدامات معاونت درمان دانشگاه در مقابله با کرونا

بازدید شبانه معاون درمان دانشگاه از بیمارستان بهارلو

دکتر مهدی رضایی در بازدید از بیمارستان بهارلو گفت: توزیع دارو و تجهیزات به بیمارستان ها بر اساس اطلاعات ثبت شده بیماران مبتلا به کرونا هر مرکز در سامانه MCMC وزارت بهداشت است.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، یک‌ شنبه شب ۱۱ اسفند ۹۸ به همراه تیمی از معاونت درمان دانشگاه متشکل از دکتر مصطفی امینی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ ها، دکتر جلال سعید پور مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد، دکتر قیوم زاده پزشک ستاد هدایت و مهناز هادیپور مسئول کنترل عفونت معاونت درمان در بازدید از بیمارستان سینا ضمن قدردانی از همکاری خوب مسئولان و کارکنان این مرکز در راستای کنترل کووید ۱۹ گفت: بازدیدهای معاونت درمان در این روزها با دو هدف تشکر از زحمات متعهدانه کادر درمانی بیمارستان‌ ها و بررسی سیر خدمت‌ دهی کرونا انجام می‌ شود. مهم‌ ترین استانداردهایی که در این بازدیدها پیگیری می‌ کنیم رعایت تفکیک پنج بخش تریاژ، اورژانس، بستری، ICU و درمانگاه بیماران مبتلا به کرونا از بیماران عادی و ایمنی تیم درمان است.
معاون درمان دانشگاه با تاکید بر اهمیت حفظ سلامتی و تامین تجهیزات حفاظتی کادر درمان گفت: تجهیزات حفاظتی بر اساس استاندارد خدمتی باید در هر نوبت‌ کاری در اختیار تیم درمانی مرتبط با بیماران مبتلا به کرونا قرار گیرد. ثبت دقیق اطلاعات بیماران کرونا در سامانه MCMC وزارت بهداشت بسیار مهم است و تامین و توزیع منابع (دارو، تجهیزات پزشکی و حفاظت فردی) بر اساس اطلاعات ثبت‌ شده در این سامانه خواهد بود و اگر این آمار به‌ درستی ثبت نشود منابع کافی در اختیار مراکز درمانی قرار نمی‌ گیرد.
وی با اشاره به اینکه در روزهای آتی تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ رو به افزایش خواهد بود افزود: تا حوالی ۲۰ اسفند ۹۸ شاهد پیک این بیماری در تهران خواهیم بود. ازاین‌ رو بر اساس سیاست‌ گذاری دانشگاه برای ظرفیت‌ سازی احتمالی، بیمارستان بهارلو در اولویت ظرفیت احتیاطی قرار دارد.
دکتر رضایی با بیان این نکته که در کنار مدیریت بیماری کرونا، باید برای بیماران غیر کرونایی که نیازمند به دریافت خدمات درمانی فوری هستند با رعایت نکات ایمنی اقدامات لازم را انجام دهیم گفت: در شرایط کنونی تامین نیروی پزشک متخصص بسیار سخت است و بیمارستان‌ ها باید از ظرفیت‌ های موجود خود استفاده کنند. در درمانگاه‌ های بیماران مشکوک به کرونا همه پزشکان از تمامی رشته‌ های تخصصی که مهر نظام پزشکی را دارند بر اساس پروتکل کرونا می‌ توانند بیماران سطوح ۴ و ۵ را مدیریت کنند. حق‌ الزحمه کسانی که در چرخه خدمتی کرونا همکاری می‌ کنند با نظر روسای بیمارستان‌ ها در مدت کوتاهی پرداخت خواهد شد.
معاون درمان در خصوص محدودیت‌ های تجویز دارو به بیماران کرونا گفت: داروها تنها برای بیمارانی که نیازمند بستری هستند تجویز می‌ شود و خوشبختانه با تمهیداتی که در سطح دانشگاه شده تا پایان این هفته برای بیماران بستری مبتلا به کرونا مشکل دارویی نداریم و بیمارستان‌ ها می‌ توانند نیازهایی دارویی کرونا را از طریق داروخانه‌ های بیمارستانی مطالبه کنند.

 

  • گروه خبری : معاونت و مراکز ستادی,معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 151677
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *