• تاریخ انتشار : 1400/04/29 - 13:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 711
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه هم‌اندیشی در خصوص نحوه ارائه داروی رمدسیویر در مراکز تابع در معاونت درمان با حضور معاونان درمان و غذا و دارو

معاون درمان دانشگاه هدف از جلسه را هم فکری برای تسهیل فرآیند دریافت داروی رمدسیویر به‌صورت سرپایی برای بیماران با درنظر گرفتن شرایط بیمارستان ها دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه هم‌اندیشی پیرامون ارائه داروی رمدسیویر سرپایی در بیمارستان‌های دانشگاه با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری، دکتر محبوبه میرزایی رئیس اداره فناوری اطلاعات سلامت، مریم رادین منش رئیس اداره اقتصاد بیمه و تعرفه، کارشناسان و نمایندگان داروخانه 13 آبان، مسئولان پذیرش و ترخیص و درآمد بیمارستان‌های ریفرال کرونا یکشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۰ برگزار شد.
 در این جلسه دکتر علامه گفت: شرایط اضطراری و پیک پنجم کرونا منجر به افزایش آمار مراجعه‌کنندگان مبتلابه کووید ۱۹ شده و باید درصدد گسترش کلینیک‌های تجویز سرپایی رمدسیویر باشیم، به این منظور برای تسهیل فرآیند دریافت این دارو به‌صورت سرپایی و با همفکری و همکاری دکتر حاجی محمودی و بیمارستان‌ها به دنبال رسیدن به سریع‌ترین راهکار ممکن هستیم. همچنین باید چالش‌های این موضوع ازجمله مشکلات بیمه و کسورات، زمان و کمبود نیروی انسانی را نیز در نظر بگیریم و با در نظر گرفتن تمام شرایط کوتاه‌ترین مسیر را برای بیماران با رعایت مستندات و تمام اصول فراهم کنیم.
 دکتر گنجعلی خان گفت: شرایط فعلی و پیک پنجم کرونا، ما را به سمت ارائه خدمات سرپایی حرکت داده تا بتواند در کمترین زمان ممکن خدمات لازم را به بیماران ارائه کنیم. داروی رمدسیویر را بیماران به مدت پنج روز متوالی باید دریافت کنند و لازم است فرآیند دریافت این دارو به‌گونه‌ای باشد که در کمترین زمان ممکن ارائه شود.
دکتر حاجی محمودی گفت: در دانشگاه نظارت بسیار خوبی از سوی معاونت غذا و دارو در زمینه تجویز و تحویل پوکه‌های رمدسیویر وجود دارد و تاکنون در دانشگاه پزشکی تهران کمبود این دارو را نداشتیم. با در نظر گرفتن موارد فوق باید به دنبال راهکار مناسب باشیم.
در این جلسه در خصوص طراحی فرایند پذیرش و تزریق باید به‌صورت یکپارچه در دانشگاه، نحوه درخواست خدمات و داروی رمدسیویر در مراکز تابعه و تسهیل این فرآیند به‌منظور کاهش مشکلات بیماران و نحوه پوشش بیمه‌ای خدمات مذکور بین افراد بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت. درنهایت تدوین دستورالعملی از سوی معاونت درمان برای ابلاغ به همه بیمارستان‌ها به‌صورت یکپارچه در دستور کار قرار گرفت.

 

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 193500
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *