• تاریخ انتشار : 1400/04/31 - 12:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1241
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست اضطراری اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه با مسئولان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر بیگلر: تا جایی که منابع دانشگاه اجازه دهد کمک می‌کنیم تا بتوانیم موج پنجم کرونا را هم پشت سر بگذاریم

در راستای مدیریت و پشتیبانی موج پنجم بحران کرونا، جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه با حضور در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برای کمک به رفع چالش‌های موجود با تیم مدیریت و رهبری این مرکز بحث و تبادل‌نظر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) پنج‌شنبه 31 تیر 1400دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر محمدحسین پور غریب معاون دانشجویی، دکتر محمدرضا روئینی مدیر داروخانه های بیمارستانی، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان و سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری دانشگاه در نشستی فوری با دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و سایر اعضای تیم مدیریت و رهبری این مرکز به مسائل و چالش‌های موجود در موج پنجم کووید 19 پرداختند و راهکارهای عملیاتی برون‌رفت از این بحران را بررسی کردند.

دکتر صادق نیت در این جلسه به مهم‌ترین چالش‌های مجتمع در پیک پنجم کرونا همچون تسهیل شیوه‌نامه درمان رمدسیویر، تأمین نیروی پزشک و پرستار با توجه به حجم بالای مراجعان سرپایی و نبود پوشش بیمه‌ای توسط سازمان‌های بیمه‌گر اشاره کرد و افزود: فشار بالای کار، استرس‌های روحی و روانی ناشی از آن و افزایش شدید دما در هفته‌های اخیر در کنار مدیریت بحران پیک پنجم به‌گونه‌ای است که گاهی در تأمین چیزهای بسیار ساده دچار مشکل می‌شویم و نیاز به حمایت مالی و پشتیبانی جدی دانشگاه داریم. این در حالی است که حجم ارجاعیات به این مرکز بسیار زیاد و اوج کم‌لطفی برخی بیمارستان‌هاست که بیمارانشان را در ادامه مسیر درمان به این بیمارستان ارجاع می‌دهند. بااین‌همه تا امروز نارضایتی جدی از سوی مراجعان نداشتیم و از این بابت خدا را شاکریم.

وی با اشاره به بازتاب پرداخت‌های اخیر پرسنلی تأکید کرد: ما در دانشگاه و مجتمع هیچ‌چیز مخفی نداریم و همه‌چیز باید شفاف به کارکنان گفته شود.
رئیس مجتمع در ادامه از کمبود جدی پزشک در رشته‌های طب اورژانس، بیهوشی و داخلی خبر داد و افزود: باید وارد بحث جذب پزشک قراردادی شویم.
دکتر صادق نیت با ابراز نگرانی از بیماران غیرکووید اورژانسی که به این مرکز مراجعه می‌کنند گفت: اگرچه تمامی اعمال جراحی الکتیو مجتمع متوقف‌شده ولی اعمال جراحی بیماران الکتیو اورژانسی که جانشان درخطر است طبق نظر اتند مربوطه باید انجام شود.
دکتر بیگلر از تلاش‌های دانشگاه در رفع موانع قانونی پرداخت‌های پرسنلی سخن گفت و تصریح کرد: سیستم به مشکلات کارکنان هرگز بی‌تفاوت نبوده و نیست. بلکه ما خودمان مطالبه گر حقوق کارکنان هستیم و تمام تلاش خود را در این مسیر انجام می‌دهیم.
معاون توسعه دانشگاه افزود: در شرایط بحرانی هستیم و تمام مسئولیت بیماران کووید بر دوش دانشگاه و بیمارستان‌ها است. بااین‌همه تا جایی که منابع دانشگاه اجازه دهد کمک می‌کنیم تا بتوانیم پاسخگوی مشکلات روزمره بیمارستان‌ها باشیم و این موج را هم پشت سر بگذاریم.
وی در خصوص تأمین اکسیژن بیمارستانی گفت: در حال حاضر سهمیه اختصاصی دانشگاه تأمین می‌شود که یکی از چالش‌های مهم ماست.
دکتر بیگلر همچنین بر استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های رازی و یاس برای ارائه خدمات بستری موقت به بیماران سرپایی کووید تحت درمان با رمدسیویر تأکید کرد.
دکتر علامه در خصوص امکان استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های یاس و رازی برای کمک به کاهش بار بیماران سرپایی کووید بیمارستان‌های خدمت دهنده کرونای دانشگاه، به‌کارگیری نیروهای پرستار بیمارستان‌های غیر کووید در مراکز خدمت دهنده کرونا، جلب همکاری کامل اتند ها و رزیدنت‌های همه گروه‌ها در بخش‌های درمان سرپایی کووید و ... توضیحاتی داد.
معاون آموزشی دانشگاه با قدردانی از تلاش‌های مجموعه بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: ما برای خدا قوت آمدیم، می‌دانیم شرایط جالب نیست؛ آمار صعودی و زیر فشار سنگینی هستید. با توجه به وخامت اوضاع در این موج باید روسای بخش‌ها همگی به خط باشند و مدیریت رزیدنت‌ها را در کمک به مدیریت موج پنجم کرونا به عهده بگیرند.
وی با اشاره به اعلام همکاری ارتش در این موج گفت: الآن وقت آن است که از مدل‌هایی که قبلاً به آن فکر کرده‌ایم استفاده کنیم. بعلاوه موضوع استفاده از ظرفیت اتندها و رزیدنت‌های همه گروه‌های درمانی مجتمع در بخش‌های کووید و همین‌طور نیروهای داوطلب که از طریق دکتر خورشید وسکویی در حال پیگیری است می‌تواند در شرایط فعلی بسیار کمک‌کننده باشد.
دکتر پورغریب هم از اعلان فراخوان دانشجویان پرستاری از سوی معاونت دانشجویی دانشگاه برای کمک به موج پنجم کرونا خبر داد.
دکتر گنجعلی خان در پایان گفت: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) آخرین امید بیماران کشور است. خدمت در این مرکز موهبتی است که خدا به ما داده است و باید کمک کنیم امکانات موردنیاز برای ارائه خدمت به بیماران نیز در آن فراهم شود. رئیس بخش‌ها باید پای‌کار بیایند تا بتوانیم همکاری رزیدنت‌ها را هم در این موج داشته باشیم.

 

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 194829
کلمات کلیدی
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *