برگزاری ویدئو کنفرانس وزیر بهداشت با روسا و معاونان بهداشت و درمان دانشگاههای علوم پزشکی شهر تهران
قدردانی ویژه رئیس دانشگاه از همکاران حوزههای بهداشت، درمان و بیمارستانهای تحت پوشش
دکتر عباسعلی کریمی در حاشیه ویدئوکنفرانس وزیر بهداشت با مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی شهر تهران با موضوع غربالگری جمعیت تحت پوشش گفت: دانشگاهی به این قدمت و بیمارستانهایی با این تاریخ طولانی درخشان خودشان بدون نیاز به مدیریت ستادی انصافا در این دوران خوش درخشیدند.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه ای که به صورت ویدئوکنفرانس از ساعت ۱۱ تا ۱۳ روز جمعه ۸ فروردین 1399 با روسا و معاونان بهداشت و درمان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران داشت در خصوص غربالگری جمعیت شهر تهران بر اساس طبقه بندی مناطق جغرافیایی هر یک از این سه دانشگاه صحبت و بر انجام این عملیات مهم در کوتاهترین زمان ممکن تأکید کرد.
توضیح این که دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، دکتر دلاوری معاون بهداشت، دکتر مهدی رضایی معاون درمان دکتر تاملی قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه با حضور در اتاق شورای ساختمان مرکزی دانشگاه در این ویدئوکنفرانس شرکت کردند.
تاکید وزیر بهداشت بر غربالگری جمعیت شهر تهران در کوتاهترین زمان ممکن
در پایان این ویدئوکنفرانس، دکتر کریمی با اشاره به اهمیت غربالگری جمعیت تحت پوشش دانشگاه گفت: با توجه به تاکید وزیر بهداشت در این جلسه بر برنامه ریزی معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی برای غربالگری جمعیت در کوتاهترین زمان ممکن باید موارد مشکوک و مبتلا به کرونا در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز سریعا شناسایی و تحت مراقبت های مخصوص قرار بگیرند و افراد مشکوک یا مبتلا به کرونا از افراد سالم جداسازی شوند. البته این بحث در سایر استان ها از قبل آغاز شده و در تهران کمی با تاخیر از سه روز پیش در حال انجام است. خوشبختانه آمار و ارقام سایر استان ها ازاین جهت که توانسته بودند به خوبی جمعیت مناطق خود را بررسی، موارد مشکوک و مبتلا به کرونا را شناسایی و اقدام به جداسازی بیماران کنند خوب گزارش شده بود.
دانشگاه هم اکنون از نظر ارزیابی موارد مشکوک یا مبتلا به کرونا در وضعیت زرد قرار دارد
وی همچنین در خصوص اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه از آغاز طرح غربالگری جمعیت شهر تهران، گفت: از میان حدود سه میلیون جمعیت تحت پوشش دانشگاه، دو میلیون و چهارصد و پنجاه هزار تن در سامانه سیب پرونده دارند.
از سه روز گذشته تاکنون حدود یک سوم (۲۹ درصد) جمعیت تحت پوشش دانشگاه به صورت تلفنی یا اینترنتی ارزیابی شده اند. از میان جمعیت بررسی شده، ۷۵ هزار پرونده بیماران نیازمند پیگیری است که از این ها حدود ۱۷ هزار پرونده نیاز به پیگیری فوری داشتند. با تلاش ارزشمند دکتر دلاوری معاون بهداشت، دکتر تاملی و دکتر قیوم زاده معاونان ایشان، دکتر صدرایی، دکتر تاجیک و دکتر سلمانی روسای شبکه های بهداشت و درمان تابعه و سایر همکاران معاونت بهداشت تا امروز رقم خوبی از جمعیت غربالگری شده و با توجه به ظرفیت های بسیار خوب حوزه بهداشت دانشگاه انتظار می رود این ارزیابی ها طی چند روز آینده به اتمام برسد. هم زمان با ما دو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با غربالگری حدود ۳۳ درصدی از جمعیت حدود پنج و نیم میلیون نفر و دانشگاه علوم پزشکی ایران با غربالگری حدود ۱۶ درصدی از جمعیت بالای پنج میلیون نفرمناطق جغرافیایی تحت پوشش خود توانستند بخشی از موارد مبتلا یا مشکوک به کرونا در جمعیت شهر تهران را شناسایی و جداسازی ها و دیگر مراقبت های لازم را برای بیماران انجام دهند. بر این اساس دانشگاه هم اکنون ازنظر ارزیابی جمعیت تحت پوشش در وضعیت زرد قرار دارد که امیدوارم در هفته آتی با پیگیری معاونت بهداشت بتوانیم با پوشش دهی حداکثر جمعیت تابعه در منطقه سبز قرار بگیریم.
قدردانی دکتر کریمی از همکاران حوزه درمان دانشگاه
رئیس دانشگاه همچنین با قدردانی ویژه از تلاش های حوزه معاونت درمان دانشگاه و بیمارستان های تابعه گفت: در من در جلسه امروز با وزیر بهداشت تشکر و دفاع جانانه ای از دکتر رضایی معاون درمان، همکاران حوزه درمان و روسای بیمارستان ها کردم. خوشحالم از این که آقای وزیر هم با ذکر نام از فعالیت های چشمگیر و خوب درمانی ما در ۶ بیمارستان جنرال سینا، شریعتی، ضیائیان، بهارلو و امیراعلم و به خصوص مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) که در این میدان خوش درخشید، بسیار راضی بودند. همین طور تشکر می کنم از خانم دکتر داوری رئیس مجتمع بیمارستانی یاس و تیمشان که در روزهای ابتدای بحران برای کمک به آماده سازی بیمارستان های جنرال نسبت به پذیرش و خدمت دهی به بیماران کرونا تلاش کردند سپاسگزارم. دراین بین حتی بیمارستان های تک تخصصی دانشگاه همچون مرکز قلب و مرکز طبی کودکان نیز تمام کوشش خود را برای ارائه خدمات به بیماران تخصصی آلوده به کرونا به کار بستند که از آن هم متشکرم.
تأکید بر افزایش شدت محدودیت ها در هفته آتی
دکتر کریمی همچنین از تاکید وزیر برشدت محدودیت ها در روزهای واپسین تعطیلات نوروزی خبر داد و افزود: با توجه به پیش بینی موج دوم کرونا ویروس پس از پایان تعطیلات نوروزی و بازگشت مسافران به تهران، شدت سخت گیری ها نسبت به قرنطینه خانگی، بسته شدن پارک ها، محدودیت های تردد، جلوگیری از تجمعات به ویژه در روز ۱۳ فروردین و کنترل ورودی های تهران در روزهای آتی بیشتر خواهد شد. امیدواریم با توجه و همکاری مردم عزیز از موج دوم گرفتاری کرونا به خوبی برآییم.
انشالله با آمادگی و هماهنگی حوزه های مختلف دانشگاه در روزهای آینده بتوانیم موج پیش بینی شده دوم را بشکنیم.
وی با تشکر از حوزه بهداشت دانشگاه گفت: با توجه به شدت فعالیت معاونت بهداشت و حوزه های وابسته در هفته آینده، ضمن خدا قوت به دکتر دلاوری، معاونان و ۲۴۰ تیم سه نفره بهداشتی دانشگاه که در حال آماده باش هستند قدردانی می کنم.
درخشش دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان هایش در بحران کرونا
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود ضمن قدردانی مجدد از همکاران حوزه بهداشت و درمان دانشگاه گفت: پس از گذراندن روزهای سخت ابتدای بحران چند روزی است که فضای نسبتاً آرام تری در بیمارستان ها حاکم است. درعین حال با حفظ آمادگی کامل حوزه درمان و بهداشت، نگران روزهای آتی هستیم.
من تشکر قلبی خود از تمامی دوستان حوزه درمان دانشگاه، مخصوصاً بیمارستان ها، پزشکان، پرستاران، نیروهای خدمات، پشتیبانی و نگهبانی مراکز درمانی تابعه را اعلام و به همه این عزیزان خسته نباشید می گویم.
امیدوارم در دانشگاه علوم پزشکی تهران با کمک هم از این پدیده که به شکل ناگهانی به کشور تحمیل شد، سربلند بیرون آییم. هرچند دانشگاهی به این قدمت و بیمارستان هایی با این تاریخ طولانی درخشان خودشان بدون نیاز به مدیریت ستادی انصافاً در این دوران خوش درخشیدند. من برای همه همکاران آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم در اولین فرصت پایان این دوران در کنار هم جشن بگیریم.
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: