• تاریخ انتشار : 1399/09/08 - 11:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1575
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با حضور رئیس دانشگاه مراحل پیشرفت واکسن کووید 19 بررسی شد

دکتر کریمی: شرکت‌های دانش‌بنیان حلقه اتصال بین دانشگاه و صنعت بوده و زمینه لازم برای ساخت فضای پژوهشی در دانشگاه را فراهم می‌کنند

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، در نشست صمیمی با پژوهشگران مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، از مراحل پیشرفت واکسن کووید 19 و پروژه‌های ژن ترابی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطلع شد.

گالری عکس
در این نشست که شنبه 8 آذر 99 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، دکتر محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه، پروژه واکسن کووید 19 را معرفی کرد و گفت: دانشگاه تاکنون در پیشبرد این پروژه هر کمکی در توان داشته انجام داده است.
دکتر صحرائیان با معرفی پژوهشگران این پروژه گفت: تیمی از بهترین‌های کشور و دانشگاه مشغول کار در این زمینه هستند. این تیم پیش از کووید 19 در زمینه‌ی mRNA، ژن تراپی و تولید واکسن سرطان کار می‌کردند و با توجه به شرایط کووید 19 فعالیت خود را به کووید متمرکز کردند.

درخواست محققان بر حمایت بیشتر دانشگاه

در ادامه محققان پروژه فعالیت‌های علمی خود را تشریح کردند و از رئیس دانشگاه خواستند، برای پیشبرد این پروژه  حمایت بیشتری از سوی دانشگاه صورت گیرد.

پیشگامی دانشگاه در زمینه mRNA

دکتر امیرعلی حمیدیه رئیس مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، با اشاره به پیشرفت علمی دانشگاه بخصوص  در زمینه mRNA  گفت: دانشگاه در به‌کارگیری فنّاوری‌های نوین سرآمد است و در زمینه mRNA نیز پیشگام بوده است و مهم‌ترین نکته در این فناوری اثربخشی و ارزان‌قیمت بودن آن است که می‌تواند در تولید واکسن مؤثر باشد.

ایجاد زیست‌بوم؛ ضرورت توسعه فناوری

سپس دکتر محمدامیر امیرخانی از مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه، از حمایت‌های دکتر صحرائیان در پیشبرد این پروژه قدردانی و به موانع پیش روی آن اشاره کرد و گفت: دانشگاه برای استحکام چنین فعالیت‌هایی نیاز به ایجاد زیست‌بومی دارد که بتواند برای مراحل تولید تا عرضه محصولات را برنامه‌ریزی کند.

قدردانی رئیس دانشگاه از تلاش محققان
در ادامه رئیس دانشگاه با قدردانی از تلاش محققان دانشگاه و تأکید بر حمایت دانشگاه از توسعه فعالیت‌های آنان، گفت: من سال‌های زیادی در دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده‌ام و شرایط آن را به‌خوبی می‌شناسم، در این سال‌ها مراکز پیشرفته دنیا که از صبح زود تا دیروقت چراغشان روشن بود و فعالیت می‌کردند نیز دیده‌ام لذا به نخبگان دانشگاه توصیه می‌کنم که محیط خود را خوب بشناسند و پیشینه آن را بدانند.

وظیفه دانشگاه، ایجاد فضای مناسب برای محققان جوان

رئیس دانشگاه بابیان اینکه وظیفه دکتر صحرائیان و دیگر مسئولان دانشگاه است که فضای مناسب پژوهشی را بسازند و اجازه دهند جوانان کار کنند افزود: ما باید محیط مناسب را خودمان بسازیم. پژوهشگران و نخبگان دانشگاه نیز در کنار فعالیت‌های علمی خود باید بخشی  از وقتشان را  به ایجاد زیست‌بوم معطوف کنند.
دکتر کریمی شرکت‌های دانش‌بنیان را حلقه اتصال بین دانشگاه و صنعت دانست و گفت: هریک از حلقه‌های این زنجیره نباشند کار پیش نمی‌رود لذا باید همه این ارکان به‌خوبی دیده و برایشان برنامه‌ریزی شود. فعالیت شما به‌عنوان پژوهشگران این پروژه بسیار ارزشمند است. از دکتر صحرائیان می‌خواهم که تلاش کنند محدودیت‌های شما به حداقل برسد.

تولید واکسن، افتخاری برای دانشگاه

رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود از تلاش‌های پژوهشگران دانشگاه قدردانی کرد و گفت: امیدوارم پروژه واکسن کووید 19 هرچه زودتر به سرانجام برسد و فعالیت شما برای ایران و جهانیان مفید واقع شود و ما به شما افتخار کنیم.


  • گروه خبری : گروه های مطالب,ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,اخبار ,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 164180
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *