موفقیت در اولین عمل جراحی براکی تراپی مغزی در بیمارستان سینا

عمل براکی تراپی مغزی به همت بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان سینا و با همکاری گروه رادیوتراپی انیستیتو کنسر بیمارستان امام خمینی (ره) در بیمارستان سینا با موفقیت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، درمان به روش براکی تراپی یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین روش‌های درمان تومورهای بدخیم است که در این روش با کاشت ماده رادیواکتیو در فواصل مشخص در داخل تومور پرتوهای درمانی مستقیماً بافت بدخیم را هدف گرفته و از آسیب‌رسانی به بافت‌های سالم جلوگیری می‌شود.
با توجه به اینکه محل دقیق کارگذاری لیدهای براکی تراپی نقش مهمی در هدایت درمان دارد تعبیه این لیدها نیازمند روش‌های جراحی ظریف و با دقت بسیار بالا است. با توجه به حساسیت بالای بافت مغزی این امر در مورد ضایعات مغزی از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است. جراحی براکی تراپی با تکنیک افترلود ضایعات مغزی به روش استریوتاکسی برای نخستین بار در بیمارستان سینا به همت بخش جراحی مغز و اعصاب این بیمارستان به سرپرستی دکتر محمد شیرانی، رئیس بخش جراحی اعصاب بیمارستان سینا و با همکاری گروه رادیوتراپی انیستیتو کنسر، چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت سال 1400 با موفقیت انجام شد.
اعضای تیم براکی تراپی شامل، دکتر محمد شیرانی، دکتر ابوالحسن ارتیاعی جراح مغز و اعصاب و فلوشیپ استریوتاکسی از بیمارستان سینا، دکتر مصطفی فرزین، متخصص رادیوتراپی و انکولوژی و دکتر رامین جابری، متخصص فیزیک پزشکی از انیستیتو کنسر بودند. با توجه به پیشرفت‌های چشمگیر کشور عزیزمان در دستاوردهای دانش هسته‌ای در سطح جهانی و منطقه‌ای این روش می‌تواند نقش  شایان توجهی در درمان تومورهای بدخیم مغزی داشته باشد.

رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب