• تاریخ انتشار : 1403/07/10 - 07:54

در دانشگاه علوم پزشکی تهران

آزمون مهارتی دانشجویان رشته فوریت های پزشکی برگزار شد

مدیریت تربیت بدنی، آزمون مهارتی آمادگی جسمانی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته فوریت های پزشکی کنکور سراسری 1403 را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، آزمون مهارتی دانشجویان رشته فوریت های پزشکی کنکور سراسری 1403 به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با حضور کارشناسان این مدیریت یک شنبه و دوشنبه  8 و 9 مهرماه 1403 از ساعت 8:30 تا 11:30 ویژه دختران و 9 تا 11 ویژه پسران در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد.
امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: امسال آزمون مهارتی آمادگی جسمانی ویژه 200 نفر در دوبخش دختران و پسران انجام شد چرا که اورژانس پیش‌بیمارستانی در حفظ جان بیماران قبل از رسیدن به بیمارستان و آغاز اقدامات تیم بالینی، نقش مهم و اساسی دارد. مصاحبه کنندگان باید در سنجش توانایی های داوطلبان نهایت دقت را داشته باشند و در جذب آنها به این نکته توجه کنند که توانایی مواجهه با شرایط اورژانسی را داشته باشند و از لحاظ علمی، روحی و فیزیکی در آمادگی مطلوب به سر ببرند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی