بازدید معاونان توسعه و درمان وزارت بهداشت از پروژه بیمارستانی مهدی کلینیک

دکتر قاسم جان بابایی گفت: مهدی کلینیک با قابلیت هایی که دارد به زودی پاسخگوی نیازهای درمانی بیماران نیازمند سراسر کشور خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، یکشنبه 6 تیرماه 1400، دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان و دکتر سید کامل تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع وزارت بهداشت، مهندس سید حسین صفوی رئیس هیئت‌امنای صرفه‌جویی ارزی، دکتر محمد تقی طالبیان سرپرست دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت متبوع به همراهی دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، آزاده چتروز مدیر امور مالی دانشگاه از پروژه‌ مهدی کلینیک که به زودی افتتاح خواهد شد، بازدید کردند.
دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر علیرضا کاظمینی سرپرست معاونت پشتیبانی، دکتر علی اعتمادیان مدیرعامل موسسه سلامت مهدی و اعضای هیئت‌مدیره مهدی کلینیک بازدیدکنندگان را همراهی ‌کردند.
در این بازدید دکتر جان بابایی، مهدی کلینیک را پروژه‌ای مهم در سطح کلانشهر تهران و کشور خواند و  گفت: مهدی کلینیک با قابلیت هایی که دارد به زودی پاسخگوی نیازهای درمانی بیماران نیازمند سراسر کشور خواهد بود.
توضیح اینکه پروژه مهدی کلینیک با هزار تخت بیمارستانی بزرگ‌ترین پروژه بهداشت و درمان کشور پس از انقلاب بوده که باهدف بهبود ارائه خدمات پزشکی و بهداشتی درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) احداث شده است. با توجه به جایگاه ویژه علمی پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، افتتاح این پروژه بزرگ بیمارستانی گامی مهم در حوزه سلامت کشور خواهد بود.

شهره  بیات

شهره بیات