بازدید ویژه تیم بازرسی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهر ری

تیم ویژه بازرسی دانشگاه فعالیت های شبکه بهداشت و درمان ری را ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت بازرسی، این بازدید 29 خرداد، با حضور دکتر محمدهادی موسوی، مشاور رئیس و مدیر بازرسی و ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات، دکتر علیرضا صدرایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دکتر پیمانه گوران معاون بازرسی، امیر شایگان راد کارشناس مسئول رسیدگی به شکایات دانشگاه، کارشناسان مسئول واحدها و رئیس امور اداری و مالی شبکه انجام شد.

در ابتدای بازدید شکایات ارسالی به مدیریت بازرسی مربوط به شبکه بررسی شد. سپس دکتر صدرایی گزارشی از عملکرد سال 99 شبکه بهداشت ری را ارائه کرد.
در ادامه دکتر موسوی ضمن تشکر از تلاش‌های رئیس، کارکنان و کارشناسان به بیان رعایت اصول صیانت از حقوق شهروندی و توجه به جنبه‌های مختلف کرامت انسانی مراجعه کنندگان و کارکنان به‌ویژه وجود برنامه مشخص ملاقات عمومی رئیس شبکه پرداخت.

وی پاسخگویی به‌موقع، تسریع در رسیدگی به شکایات، تعامل بیشتر شبکه با سازمان‌هایی مانند جهاد کشاورزی، فرمانداری و... را خواستار شد.

در پایان دکتر گوران معاون بازرسی به افزایش نظارت‌ها به‌خصوص در امر واکسیناسیون، تفویض اختیار به کارشناسان مسئول اشاره کرد.

فاطمه  علیزاده

فاطمه علیزاده