بازرسی از سامانه‌های آبرسانی شهری و هیأت امنایی فصل پاییز 1402 در شهرستان اسلامشهر

واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای بازدیدهای فصلی خود از سامانه‌های آب‌رسانی شهری و هیئت امنایی شهرستان، از این سامانه‌های بازدید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در راستای پایش، رصد و بازرسی سامانه‌های آب‌رسانی و اطمینان از سلامت آب شرب مورداستفاده شهروندان دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ سامانه آب‌رسانی هیئت امنایی سالور با حضور مهندس لیلا گودینی و مهندس زهرا اسماعیلی، کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت قائمیه بازدید و آموزش‌های لازم به متولی این سامانه آب‌رسانی داده شد.
در این بازدید در خصوص نواقص موجود به بهره‌بردار سامانه آب‌رسانی توضیحات لازم داده شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی