بازگشت کاروان دانشگاه علوم پزشکی تهران از عتبات عالیات

دوازدهمین کاروان زیارتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به کربلای معلی، با عطر و بوی حرم به وطن بازگشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دوازدهمین کاروان دانشگاه پس از زیارت نجف، کاظمین، سامرا و کربلا روز پنج شنبه ۹ آذر 1402 به میهن بازگشتند.
امام صادق( علیه السلام ) فرمود: «زمانی‌که شخصی از شما از زیارت ما یا زیارت قبور ما برگشت، به استقبال او بروید، به او سلام کنید و برای آنچه که خدا به او داده، تهنیت بگویید، تا برای شما نیز پاداشی مانند پاداش او باشد و مشمول رحمت خدا شوید
».
مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و دانشجویی به صورت دوره ای دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی را به عتبات و عالیات اعزام می کند. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی مراجعه کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی