بررسی نرم افزار Tritapp در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پیراپزشکی
جلسه هیئت رئیسه دانشکده پیراپزشکی با محوریت بررسی نرم افزار Tritapp برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، جلسه هیئترئیسه این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده، دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون پژوهشی، دکتر فریبا نباتچیان معاون آموزشی، دکتر یوسف عرفانی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر شراره رستم نیاکان مدیر امور بینالملل، دکتر ناهید عین الهی مشاور اجرایی و دکتر سید علیرضا متولیان عضو هیئتعلمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، مهندس سینا پشامی، مهندس مریم صادقی و مهندس رسول منصوری سهشنبه ۱۸ شهریور ۹۹ در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.
دکتر علیزاده ضمن خوشامدگویی به تیم مدیریتی tritapp در ابتدای جلسه به معرفی اجمالی گروههای آموزشی، ظرفیت و توانمندیهای آنها پرداخت.
وی در خصوص هدف برگزاری جلسه گفت: با توجه به تجربه موفق و کاربردی استفاده از نرمافزار tritapp در معاونت درمان دانشگاه درصدد راهاندازی اولین شبکه تخصصی پیراپزشکی کشور هستیم تا تعامل در فضای مجازی در بین متخصصان پیراپزشکی نظاممند شود. در صورت موفقیت این شبکه قادر خواهیم بود جلسات هماندیشی، وبینار و morning آزمایشگاهی کشوری و منطقهای را برگزار کنیم.
سپس دکتر متولیان در خصوص اهداف راهاندازی شبکه اطلاعاتی گفت: در شبکهسازی به دنبال اطلاعرسانی سریع و به هنگام برای ذینفعان، student support حمایت از دانشجویان به معنی کاستن از ابهامات و سردرگمی دانشجویان هستیم. ارتباطات نیمهرسمی هدف دیگر این شبکه است. بستر ارتباطات رسمی در سامانههایی همچون اتوماسیون اداری و ارتباطات غیررسمی شبکههایی همچون واتس اپ است، اما برخی ارتباطات بین این دو مدل قرار دارند که برای آنها میتوان از این نرمافزار استفاده کرد. از دیگر موارد پرکاربرد تیم سازیهای پژوهشی است و ایجاد هماهنگی در فعالیتهای بینرشتهای است.
وی افزود: در بسیاری از موارد افراد ارزشمند سازمان همچون دانشآموختگان را به دلیل نبود شبکه ارتباطی از دست میدهیم که این نرمافزار این مسئله را نیز مرتفع میکند. تسهیل دسترسی به فضاهای کسبوکار، ارتباط بین نیاز صنعت و پژوهش، امکان استفاده از روشهای نوین تدریس، از دیگر اهداف کاربری بودن این نرمافزار است.
دکتر متولیان به معرفی امکانات و ویژگیها و پنل های نرمافزار tritapp ازجمله کانالهای اطلاعرسانی و تبادل دانش، بارگذاری محتوای کوتاه آموزشی در قالب فیلم، جلسات آنلاین، دفتر کار مجازی برای مدیران و امکان برگزاری آموزشهای آزاد پرداخت. همچنین فرآیند راهاندازی شبکه این نرمافزار را در دانشکده پیراپزشکی تشریح کرد.
در پایان همکاران دانشکده نقطه نظرات و سؤالات خود را در این خصوص بیان کردند.
نظر دهید