برگزاری اولین دوره آنلاین درمان‌های روان‌شناختی اختلال مصرف مواد محرک مدل ماتریکس در مرکز ملی مطالعات اعتیاد

دوره درمان‌های روانشناختی، زيرنظر مرکز ملی مطالعات اعتیاد، وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران با مجوز رسمی از معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز ملی مطالعات اعتیاد، گروه هدف دوره مداخلات روانشناختی اختلال مصرف مواد محرک، پزشکان و روانشناسان مجاز به فعالیت در مراکز درمان اعتیاد بر اساس دستورالعمل تاسیس مراکز مجاز درمان اعتیاد هستند.

حضور در این دوره برای ارایه خدمات درمانی اختلال مصرف مواد محرک در مراکز درمان وابستگی به مواد مخدر با داروهای آگونیست الزامی است.

غيبت بيش از 2 ساعت در این دوره، موجب صادرنشدن گواهي شركت در دوره خواهد شد.

فراگیران در صورت رعایت شرط حضور مستمر در کلاس‌ها مجاز به شرکت در آزمون پایان دوره خواهند بود.

کسب حداقل 80 درصد نمره آزمون نهایی برای دریافت گواهی الزامی می‌باشد.

ظرفيت دوره حداکثر 40 نفر و شهریه دوره هشت میلیون ریال است.

برای ثبت نام به سایت مرکز ملی مطالعات اعتیاد قسمت برنامه‌های آموزشی وارد شوید و فایل مربوط به دوره را باز کرده، متن داخل فایل را کاملا مطالعه و فرم ثبت نام را کامل و ارسال کنید.

منصوره  اعظمی

منصوره اعظمی