برگزاری جلسه مسئولان فنی واحد بهداشت خانواده در شبکه بهداشت اسلامشهر

دکتر بهناز قره خانی از مراقبین سلامت و بهورزان در خصوص واکسیناسیون کرونا، غربالگری و پیگیری های مربوطه تشکر کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  جلسه مسئولان فنی مراکز ، پایگاهها و خانه های بهداشت چهارشنبه 18 اسفند1400 بصورت مجازی اسکای روم در ستاد شبکه برگزار شد.

درابتدا دکتربهناز قره خانی ، کارشناس مسئول واحدبهداشت خانواده ضمن تشکر ازهمه همکاران در خصوص واکسیناسیون کووید 19، غربالگری ها و پیگیری های مربوطه ، بویژه پیگیری مادران باردار در کنار فعالیتهای روتین پایگاهها و خانه های بهداشت مطالبی را در موردمشکلات موجود در واحدها و توصیه های لازم جهت رفع آنها ارائه کرد.

سپس کارشناسان هر برنامه از  واحد سلامت خانواده و بهبود تغذیه (باروری سالم، میانسالان، مادران باردار، سالمندان، نوزادان،کودکان و تغذیه) در مورد برنامه های این واحد مطالب مهم را بیان کردندو همچنین اشکالات مشاهده شده در بازدیدها و توصیه های لازم برای رفع آنها تاکید داشتند.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده