برگزاری جلسه کارگروه یکسان‌سازی روش اجرایی انتقال ایمن بیمار در معاونت درمان دانشگاه

جلسه کارگروه یکسان‌سازی روش اجرایی انتقال ایمن بیمار در معاونت درمان با حضور مدیر پرستاری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه کارگروه یکسان‌سازی روش اجرایی انتقال ایمن بیمار و چک‌لیست‌های مربوطه و روش اجرایی داروهای پروتکل دار با حضور سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه، رقیه عابدی کارشناس کنترل کیفی و نمایندگان بیمارستان‌های رازی، بهارلو، شریعتی، یاس، بهرامی، مرکز قلب و فارابی یک‌شنبه ۲۱ دی 99 برگزار شد.
 در این جلسه در مورد حداقل الزامات روش اجرایی و چک‌لیست‌های انتقال ایمن بیمار، درخواست و تحویل داروهای پروتکل دار در بیمارستان‌ها و پوشش حرفه‌ای پرستاران نظرخواهی و تبادل‌نظر صورت گرفت.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس