برگزاری جلسه کمیته مشترک داخلی و بین بخشی بیماری‌های زئونوز سال 1403 در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه کمیته مشترک داخلی و بین بخشی بیماری‌های زئونوز در سالن جلسات ستاد خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سمیه مسلمیان، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: روز یکشنبه 17 تیر سال جاری، جلسه کمیته بیماری‌های زئونوز با حضور دکتر نیک‌فرجام، مدیر گروه تخصصی بیماری‌های واگیر به همراه کارشناسان معاونت بهداشت تشکیل شد.
دکتر نیک‌فرجام در خصوص اهمیت همکاری‌های بین بخشی در کنترل بیماری‌های منتقله از دام و حیوان گزیدگی مطالبی را بیان و در ادامه دکتر احد گوارا معاون و دکتر زهرا ندا، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز، بر اهمیت بیماری‌های زئونوز و همکاری‌های بین بخشی تأکید کردند.
در ادامه کارشناسان دامپزشکی و جهاد کشاورزی در خصوص کنترل سگ‌های ولگرد، اجرای گشت مشترک بین واحد بهداشت محیط و دامپزشکی و کنترل لبنیات سنتی فروشی‌های غیرمجاز صحبت کردند.
همچنین مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران، گزارشی از فعالیت‌های گسترده کارشناسان این واحد در مراسم عید قربان مطالبی را ارائه و دکتر سعیده مصطفوی، کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت این مرکز به ارائه برنامه‌های مرتبط، تهیه و توزیع بروشورهای آموزشی اشاره کرد.
در پایان سمانه سیف، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز در خصوص تب دانگ مطالبی را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی