برگزاری ششمین کارگاه تخصصی روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحدسلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه ششمین کارگاه تخصصی روانشناسان را با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه چهارشنبه 8 شهریور 1402  ششمین کارگاه آموزشی با عنوان" مداخلات مصرف مواد، الکل و دخانیات" را با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پلتفرم اسکای روم برای روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش شبکه برگزار کرد.

در ابتدا دکتر آذرخش مکری ، استاد یار گروه روانپزشکی دانشگاه و معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد بیا ن کرد: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی توانمندسازی روانشناسان ‏حوزه درمان اعتیاد می باشد.‏
وی در ادامه  به نکاتی در زمینه انواع اعتیاد، مسایل و مشکلات ناشی از اعتیاد ، شیوه های نوین و قدیمی ترک اعتیاد، عوامل ایجاد کننده و عوامل پیشگیری کننده، باورهای نادرست در خصوص اعتیاد ، مهارت های موثر در پیشگیری اشاره کرده سپس در میان طرح نکات، زمان هایی برای پرسش و پاسخ در اختیار شرکت کنندگان قرار داده شد تا مسایل خود را مطرح  و از مشاوره در این حوزه بهره مند شوند.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده