• تاریخ انتشار : 1399/02/31 - 09:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 440
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

برگزاری مراسم تجلیل از کادر درمانی و مدافعان سلامت بیمارستان ضیائیان با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

با گرامیداشت یاد و خاطره شهید داود غفاری، شهید مدافع سلامت بیمارستان ضیائیان، مراسم تجلیل از کادر درمانی و مدافعان سلامت مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مراسم تجلیل و قدردانی از خدمات کادر درمانی و مدافعان سلامت مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، از ساعت 9 روز سه‌شنبه 30 اردیبهشت 99 با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر حمیدرضا حکمت، رئیس بیمارستان ضیائیان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، علی هوشیار، مدیر بیمارستان ضیائیان و جمعی از مدیران، پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان ضیائیان، در سالن آمفی‌تئاتر این مرکز برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مؤمنین در ماه مبارک رمضان، گفت: حقیقتاً حضور بنده در جمع شما در این ایامی که ماه میهمانی خداست، یک میهمانی ویژه است و این احساسات قوی شما و این همدلی و همراهی شما با یکدیگر قابل‌تقدیر و مثال‌زدنی است.

وی با تقدیر از خدمات جامعه پزشکی در دوران همه‌گیری بیماری کرونا، گفت: این لباس‌های سپید شما، جامه‌های بهشتی است و بنده یقین دارم که روزی شما در کنار حوض کوثر با مولای متقیان، امیر مؤمنان مواجه خواهید شد و ایشان به شیعه بودن شما افتخار خواهد کرد.

مسئول نهاد با اشاره به فضای معنوی ماه مبارک رمضان، گفت: ماه رمضان ما را به فطرت اصیل انسانی بازمی‌گرداند و ارتباط ویژه خداوند متعال با بندگان در این ماه، مسیر بندگی انسان را هموار، سینه را گشاده و تحمل سختی‌ها و رنج‌ها را آسان می‌کند.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های این ماه مبارک، دعا کردن است؛ گفت: از همه شما بزرگواران درخواست می‌کنم، سعی کنید بیشتر با صحیفه سجادیه و ادعیه موجود در آن مأنوس باشید؛ زیرا دعا در بیان بزرگان به قرآن ساعد تعبیر شده است.

وی در ادامه با بیان نکاتی از دعای چهل و پنجم صحیفه سجادیه که به دعای وداع با ماه رمضان معروف است؛ پرداخت و گفت: ما انسان‌ها وقتی کاری برای فردی انجام می‌دهیم یا انتظار جبران داریم و یا بعداً از لطف خود پشیمان می‌شویم؛ درحالی‌که عطای خداوند متعال این‌گونه نیست و بدون هیچ سابقه لیاقت و بدون منت به ما می‌بخشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی با اشاره به اینکه شب‌های قدر امسال شما با هرسال متفاوت است؛ گفت: ماجرای این ویروس باعث شد که امسال، پیش از ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر، شما به قدر بنشینید و منزلت پیدا کنید و فرصتی فراهم شد تا انسان‌های بزرگ، بزرگ‌تر شوند و حقیقتاً شما هم در این آزمون خوش درخشیدید و سربلند بیرون آمدید.

وی با تقدیر از فعالیت معنوی انجام‌گرفته برای بیماران و کادر درمانی در این بیمارستان گفت: ما در بیمارستان‌هایمان به چنین فعالیت‌های معنوی برای بیماران بسیار نیازمندیم؛ آن پدری که با دیدن تصویر حرم حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام، اشک می‌ریزد، ضعف پیدا نمی‌کند، بلکه قوی می‌شود و این مسئله تأثیر عوامل معنوی در بهبود بیماران در تحقیقات علمی هم به اثبات رسیده است.

مسئول نهاد در خاتمه سخنان خود با گرامیداشت یاد شهید داود غفاری، شهید مدافع سلامت این بیمارستان گفت: هدف ما از برگزاری این جلسه، ابراز تشکر از شما بزرگواران است، زیرا خداوند متعال با رحمتش شما را لایق این لباس خدمت قرار داد و شما را بزرگ کرد؛ همچنین شهید شما، یکی دیگر از امتیازات بزرگ شما در این کارزار است و اعتقاد بنده این است که این رنج و سختی‌های شما گنجتان خواهد بود و در روزی که دست‌ها خالی است؛ دستان شما در پیشگاه الهی پر خواهد بود.

در ابتدای این جلسه، دکتر حمیدرضا حکمت، رئیس بیمارستان ضیائیان، ضمن خیرمقدم به حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی و همه حضار سالن، گفت: توفیقی شد که در خدمت دوستان باشیم تا از خدمات دوستان و همکاران عزیزمان که در این مدت خوش درخشیدند تقدیر کنیم.

وی با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا، شرایط جدیدی در کشور به وجود آمد؛ گفت: یک ویروس ناشناخته‌ای پیدا شد که واکنش‌های متفاوتی در پی داشت؛ عده‌ای به فکر سودجویی و احتکار مایحتاج مردم بودند، اما برای عده دیگری فرصتی پیدا شد که جهاد کنند و از این فرصتی که خدا در اختیار آنان قرار داد نهایت استفاده را کردند.

وی افزود: عده‌ای از افراد در مواجهه با این بیماری جا زدند اما همکاران عزیز من مصداق آیه «فاستبقوا الخیرات» در خدمت به بیماران از هم سبقت می‌گرفتند و این باعث افتخار من است که در جمع چنین همکارانی باشم.

رئیس بیمارستان ضیائیان با بیان اینکه خدمت در این عرصه یک توفیق بزرگ است؛ گفت: برای کسب این توفیق لازم است انسان زمینه لازم را در خود ایجاد کرده باشد و خوشا به حال آنانی که این توفیق را پیدا کردند و فرصت یافتند که با خدا معامله کنند.

وی افزود: درود خدا بر شما که همواره محبت و اخلاص را با تلاش بی‌نظیرتان به تصویر کشیدید و با عزمی راسخ در پرتوی از صداقت و تبلوری از مشارکت و مسئولیت‌پذیری، تلاش کردید.

دکتر حکمت در خاتمه سخنان خود گفت: خدا را شاکریم که توفیق قدردانی از زحمات شما عزیزان را به ما ارزانی داشت و امیدواریم با توکل بر خدا و یاری شما، این روزهای سخت را پشت سر بگذاریم و روزهای خوبی را پیش رو داشته باشیم.

در ادامه جلسه دکتر علی‌اشرف اقبالی، معاون درمان بیمارستان ضیائیان، ضمن گرامیداشت یاد شهید داود غفاری، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در این همه‌گیری پرداخت و گفت: حجم مستندات تولیدشده توسط این مرکز به‌قدری بود که در جلساتی که با مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشتیم، موردتوجه و تقدیر مدیران و شخص وزیر قرار گرفت.

وی افزود: در کنار فعالیت‌های درمانی و تخصصی برای بیماران، برای افزایش روحیه کادر درمانی و بیماران بستری، با همکاری و تلاش مهندس صدفی، مسئول روابط عمومی بیمارستان، امکان زیارت آنلاین حرم مطهر رضوی را فراهم کردیم؛ همچنین امکان برقراری تماس تصویری بیماران بستری - که عموماً افراد سالمند بودند – با خانواده‌هایشان از دیگر اقدامات انجام‌شده در این مرکز بود.

در ادامه نماهنگی که از برنامه زیارت آنلاین حرم مطهر رضوی تهیه شده بود؛ پخش شد.

در بخش بعدی مراسم، علی هوشیار، مدیر بیمارستان ضیائیان با اشاره به اینکه این مراسم، مرور خاطرات 3 ماه گذشته این مرکز است؛ گفت: با ابلاغ رئیس محترم دانشگاه در ابتدا 40 درصد و در کمتر از 72 ساعت 100 درصد بیمارستان برای پذیرش بیماران کرونایی تجهیز شد و علی‌رغم اینکه در روزهای ابتدایی کمی در تأمین تجهیزات مشکل داشتیم، اما به همت مردم و خیرین، همه تجهیزات موردنیاز فراهم شد و به حمدالله هنوز انبارهای دارو و تجهیزات بیمارستان مملو از امکانات است.

وی افزود: در این مدت بالغ‌بر 17 هزار پذیرش سرپایی داشتیم و با 150 تخت فعال، بیش از 1300 بیمار مبتلابه کرونا در این بیمارستان بستری شدند که همه این افتخارات، مرهون خدمات و زحمات همه همکاران ما در این بیمارستان است.

در ادامه برنامه، دکتر ابوالفضل زنده‌دل، معاون آموزشی بیمارستان، با تقدیر از خدمات شجاعانه کادر درمانی گفت: بیمارستان ضیائیان از ابتدای این بحران و زمانی که این بیماری در ناشناخته‌ترین وضعیت قرار داشت و در دورانی که در مورد شیوه‌های انتقال و روش‌های درمان تردید و ترس‌های زیادی وجود داشت، شجاعانه پذیرای بیماران شد.

وی افزود: باعث افتخار و خوشحالی است که اعلام کنم این بیمارستان کمترین نسبت مرگ‌ومیر و بیشترین نسبت بهبود بیماران را دارد که این افتخار مرهون رسیدگی و مراقبت‌های نزدیک همکاران فداکار ما در این بیمارستان است.

دکتر زنده‌دل در خاتمه گفت: امیدوارم که همکارانی که از جان خود مایه گذاشتند؛ اجر و ثواب این مجاهدت را در پیشگاه خداوند متعال داشته باشند.

در ادامه تهمینه ناجی، مدیر پرستاری بیمارستان ضیائیان با تقدیر از فداکاری‌های همکاران پرستار بیمارستان، گفت: همه پرستاران این مرکز خالصانه پای‌کار بودند و با ازخودگذشتگی‌ای که از خود نشان دادند، ما هیچ مشکلی در نوشتن برنامه نداشتیم و همه با جان‌ودل آماده ارائه خدمت بودند.

وی با تشبیه شرایط این بحران با روزهای دفاع مقدس، گفت: در فضای مجازی تصاویر کادر درمانی در کنار رزمندگان دفاع مقدس منتشر می‌شد؛ اما تفاوتی که این دوره با دوران دفاع مقدس داشت این بود که آنجا بعد از عملیات، رزمندگان با خیال آسوده به آغوش خانواده‌های خود بازمی‌گشتند؛ اما پرستاران و کادر درمانی درگیر این بحران - به دلیل امکان ناقل بودن - نمی‌توانستند در جمع‌های خانوادگی حاضر باشند که این مسئله فشار روانی آنان را بیشتر کرده بود.

در بخش پایانی این مراسم، با اهدای لوح و هدیه از مدافعان سلامت و کادر درمانی بیمارستان تجلیل شد.

 

  • گروه خبری : دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه
  • کد خبر : 156436
میر حامد  حسینی
تهیه کننده:

میر حامد حسینی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب