برگزاری مراسم قرعه کشی مسابقات والیبال آقایان جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم قرعه کشی مسابقات والیبال آقایان ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور سرپرستان تیم های شرکت کننده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مراسم قرعه کشی با حضور سرپرستان تیم های شرکت کننده طبق برنامه اعلام شده سه شنبه 28 شهریورماه 1402 از ساعت 12 در سالن شورای ساختمان شفا برگزار شد.
مسابقات والیبال آقایان با حضور 8 تیم در 2 گروه 4 تیمی از چهارشنبه 19مهرماه 1402 از ساعت 16:00 در مجموعه ورزشی شهید چمران آغاز خواهد شد و معاونت ها، دانشکده ها, بیمارستان ها ، شبکه های بهداشتی و درمانی و بازنشسته ها دانشگاه استقبال خوبی برای شرکت در این دوره از مسابقات به مناسبت هفته تربیت بدنی داشتند.
جدول برگزاری مسابقات متعاقبا اعلام خواهد شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی