• تاریخ انتشار : 1402/06/21 - 07:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 192
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری پنجمین و ششمین دوره بازآموزی ارتقای دانش کاربردی شواهد محور ویژه مراکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی کشور

با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پنجمین و ششمین دوره بازآموزی ارتقای دانش کاربردی شواهد محور در بیمارستان روزبه در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این دوره 6 روزه در دو هفته متوالی از ساعت 8 تا 17 از 20 شهریورماه 1402 در بیمارستان روزبه به صورت کارگاه های کاربردی برگزار می شود و کارشناسان و مشاوران مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در این دوره حضور دارند.
در افتتاحیه این دوره دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی گفت: بسیار خوشحال هستیم که دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان شما در دوره هستیم و تعامل با دانشجو به خصوص مسائل مشاوره و سلامت روان دانشجویان از موضوعات بسیار حائز اهمیت در حوزه دانشجویی و سلامت جامعه است و باید به آن توجه ویژه داشت. دانشجویانی که ما با آنها در ارتباط هستیم نخبگان این مملکت هستند و برای رشد و پیشرفت آنها در همه مراحل برنامه ریزی هدفمند و تلاش بی وقفه لازم است.
وی در ادامه عنوان کرد امیدواریم این دوره مثمر ثمر واقع شود و مطمئنا هر دوره نقاط قوت و ضعف دارد که پیشاپیش بابت نقاط ضعف دوره از شما پوزش می خواهیم و برای شما مدیران حوزه سلامت روان دانشجویان دانشگاه ها آرزوی موفقیت روز افزون خواستاریم.
در ادامه دکتر سیامک طهماسبی رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت گفت: امروز در خدمت مشاوران مراکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی کشور تحت عنوان پودمان پنجم و ششم که باز آموزی دانش و مهارت های تخصصی است می باشیم، که بر اساس نیازسنجی سال گذشته از ادارات و کارشناسان انجام شده است.
از این نیازسنجی ها به اولویت هایی رسیدیم که این اولویت ها را با استادان مطرح کشور در میان گذاشته و از بین آنها موضوعاتی را انتخاب کردیم و امروز به مدت سه روز پودمان پنجم آغاز و در هفته آینده پودمان ششم را خواهیم داشت که همه مشاوران مراکز مشاوره آموزش می بینند و بعد از این دوره آموزش مجازی را خواهیم داشت و در ادامه جلسات کیس پرزنتیشن تکمیل کننده این دوره ها خواهد بود.
دکتر طهماسبی افزود: با توجه به شیوع اختلالات روانشناختی، روانپزشکی و آسیب های اجتماعی نوپدید آموزش این دوره ها ضروری است و باید دانش را هر لحظه نو کرد در غیر این صورت با مشکلات جدید مواجه می شویم و عملکرد بهینه ای نخواهیم داشت.
دکتر یوسف مسعودیان مدیر بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران هدف از برگزاری این دوره برای تمام مراکز مشاوره دانشجویی در سطح کشور را نقش پررنگی در سلامت روان دانشجویان دانست و اظهار کرد ارتباط و تعاملی که بین بیمارستان روزبه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مراکز مشاوره دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور برقرار شده را به فال نیک می گیریم و اگر اهدافی را که این کارگاه ها دنبال می کنند محقق شود، نتیجه آن سلامت روان دانشجویان در کل کشور است. چرا که دانشجویان به عنوان نخبگان اصلی جامعه و آینده سازان این کشور هستند و هر کدام ما در جایگاه و موقعیتی که قرار داریم در بعد بهداشت، درمان و سلامت روان می توانیم اثرگذار باشیم که دانشجویان با کمترین دغدغه در محیط آموزشی و آکادمیک دانشگاه به بهترین شکل ممکن دوره دانشجویی را طی کنند و قطعا هر چقدر این برنامه ها به صورت مستمر ادامه پیدا کند اثرگذاری آن در سلامت روان جامعه بیشتر خواهد بود.
توضیح اینکه پنجمین دوره آموزشی در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه 20 تا 22 شهریورماه و ششمین دوره آن از 27 تا 29 شهریور در بیمارستان روزبه برگزار و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان این رویداد است.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
  • کد خبر : 246091
علی محمدی فیض آبادی
تهیه کننده:

علی محمدی فیض آبادی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب