• تاریخ انتشار : 1402/10/09 - 02:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 426
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

تفاهم نامه با وزارت بهداشت اندونزی برای تاسیس مراکز جراحی رباتیک از راه دور سوم و چهارم، از شرق تا غرب اندونزی به فاصله 3500 کیلومتر امضا شد

با امضای تفاهم نامه جدید بین کشورمان و اندونزی، طرف ایرانی، دو مرکز جدید جراحی رباتیک از راه دور را در شهرهای مدان و ماکاسار اندونزی تاسیس خواهد کرد و در هر مرکز 50 جراح اندونزیایی را برای جراحی با سامانه جراحی رباتیک از راه دور سینا، آموزش خواهد داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  پیرو همکاری های کشورمان با اندونزی از سال 2020 که برنامه همکاری 4 ساله مبنی بر انتقال فناوری جراحی رباتیک از راه دور و توسعه آن در کشور اندونزی شروع شد، هم اکنون با توجه به موفقیت های چشم گیر قبلی و رضایت طرفین از این همکاری مشترک، تفاهم نامه همکاری 4 ساله دوم با حضور دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و گنادی سدیکین وزیر بهداشت جمهوری اندونزی، به امضا رسید.

در این جلسه که به صورت مجازی بین دو کشور و به صورت همزمان اجرا شد، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر میرآبادی معاون امور بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر فرزام فرهمند رئیس هیئت مدیره شرکت نوآوران رباتیک و پزشکی سینا، دکتر علیرضا میرباقری رئیس مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران، از سمت ایران و دکتر اظهر معاون خدمات سلامت وزارت بهداشت اندونزی روسای بیمارستانهای آدام مالیک و دکتر وحیدین در شهرهای مدان و ماکاسار به فاصله 3500 کیلومتر، ریاست دانشگاههای سوماترا اوتارا و حسن الدین و رئیس هیئت مدیره شرکت ایندوفارما از سمت اندونزی به عنوان طرفین این تفاهم نامه های همکاری حضور داشتند.

در این تفاهم نامه ها قرار است طرف ایرانی، دو مرکز جدید جراحی رباتیک از راه دور در شهرهای مدان و ماکاسار اندونزی را تاسیس کندو در هر مرکز 50 جراح اندونزیایی را برای جراحی با سامانه جراحی رباتیک از راه دور سینا، آموزش دهد.

هدف نهایی این برنامه، گرفتن مجوزهای این سامانه برای خدمات دهی در اندونزی و استفاده گسترده تر از آن بر فراز مجمع الجزایر اندونزی و سپس حوزه ASEAN است.

پیرو موفقیت چشمگیر قبلی این برنامه در خرداد ماه 1402 که اولین فرایند نمایشی جراحی رباتیک از راه دور بین دو شهر بندونگ و جوکجاکارتا به فاصله 500 کیلومتر در اندونزی در حضور روسای محترم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اندونزی به اجرا درآمد، در وزارت بهداشت اندونزی اعتقاد عمیق تری به توانمندی فناوری های ایرانی در انجام ماموریتهای سنگین و نوآورانه ایجاد شد و تقاضای گسترش این همکاری ها در فواصل دورتر و ادامه مسیر تا اخذ مجوزهای بالینی برای استفاده روی انسان از طرف اندونزیایی مطرح شد.

در حال حاضر کمیته ای متشکل از 24 دانشمند برتر این حوزه به صورت بین المللی بین ایران و اندونزی شکل گرفته تا وظیفه هیئت نظارت بر اطلاعات و ایمنی عملکرد این سامانه را برعهده گرفته و مجوز اخلاق مربوطه برای شروع مطالعات بالینی را به صورت چند مرکزی در ایران و اندونزی صادر نمایند. در حال حاضر بیش از 100 جراح اندونزیایی در دو مرکز قبلی تاسیس شده طی این برنامه آموزش دیده و آماده استفاده از این سیستم هستند.

  • گروه خبری : جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 255306
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

تصاویر

تنظیمات قالب