دانشکده مجازی کارگاه آنلاین تولید محتوای الکترونیکی Camtasia برگزار می کند

دانشکده مجازی کارگاه آنلاین تولید محتوای الکترونیکی Camtasia را برای تمامی علاقه مندان برگزار می‮کند.‬‬‬

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، کارگاه آنلاین تولید محتوای الکترونیکی Camtasia شنبه 21 تیر 99 از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار می شود.
هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی علاقه مندان با نرم افزار Camtasia برای ایجاد محتوای اثرگذار الکترونیکی است.
توضیح اینکه سرفصل مباحث این کارگاه، معارفه و بیان اهداف کارگاه، آشنایی با اصول تولید محتوای الکترونیکی Camtasia، ارائه نمونه محتواهای آموزشی با استفاده از نرم افزار و ابزارهای برنامه Camtasia، آشنایی با نحوه نصب و معرفی فضای  record screen، آشنایی با نحوه وارد کردن مولتی مدیا به برنامه و نحوه انجام فعالیت در بوم کانواس و تایم لاین Camtasia، معرفی ابزارهای برنامه، نحوه خروجی گرفتن و به اشتراک گذاری محتوای تولید شده و نحوه خروجی گرفتن و انتشار محتوا است.
برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت http://samad.tums.ac.ir مراجعه نمایید.

آذر شهبازی

آذر شهبازی