• تاریخ انتشار : 1399/10/16 - 12:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1153
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

در بازدید شهردار منطقه 22 از پروژه بیمارستان شریعتی 2، بر سرعت بخشیدن به تکمیل این پروژه و ایجاد راه های دسترسی به آن تاکید شد

رئیس بیمارستان شریعتی، مدیر امور مالی دانشگاه و مدیر طرح و نماینده بانک توسعه اسلامی، میزبان شهردار منطقه 22 و هیئت همراه، در پروژه بزرگ بیمارستانی شریعتی 2 بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت امور مالی دانشگاه، با توجه به قدمت بناهای مراکز درمانی دانشگاه و حجم بالای مراجعه کنندگان سراسر کشور به این مراکز، به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران،  مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی شریعتی2 به عنوان Mega Hospital در غربی ترین نقطه تهران و در  منطقه 22  از سال 1393 درحال ساخت است. برای این مجتمع بیمارستانی، در فاز اول حدود 980 تخت و در فازهای بعدی حدود هزار و 500 تخت پیش بینی شده است تا افزون بر آموزش های تخصصی و تحقیقات هدفمند، خدمات درمانی مورد نیاز بیماران نیز ارایه شود.

طراحی پروژه های جایگزین برای مراکز درمانی دانشگاه

در این بازدید که صبح روز سه شنبه 16 دی 99 در سالن اجتماعات بیمارستان شریعتی 2 برگزار شد، آزاده چترورز مدیر امور مالی دانشگاه، با اشاره به افزایش تخت های بیمارستانی دانشگاه تا پایان امسال گفت: باتوجه به قدمت دانشگاه و بناهای آن، تلاش کردیم برای هریک از مراکز درمانی پروژه جایگزین طراحی کنیم.
تاکید بر ایجاد راه دسترسی به شریعتی 2
چترروز حضور شهردار منطقه 22 را در سرعت بخشیدن به تکمیل پروژه شریعتی 2 موثر دانست و  گفت: همه ما بیمارستان شریعتی را دیده ایم و با ازدحام بیماران در اورژانس بیمارستان و نبود پارکینگ مناسب مواجه شده ایم؛ بنابراین تا وقتی مسئولیت داریم باید کمک کنیم این پروژه راه اندازی و راه های دسترسی بیماران به آن فراهم شود. حضور شهردار منطقه 22 در این جلسه نیز کمک می کند که کار پروژه سریعتر پیش برود.
قدردانی از حمایت های شهرداری در پیشبرد پروژه های عمرانی دانشگاه
وی با قدردانی از حمایت های شهرداری تهران در پیش برد هریک از پروژه های عمرانی دانشگاه افزود: تاکنون شهرداری به پیش برد پروژه های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه و همچنین ساخت همراه سراهای بیماران کمک بسیاری کرده است که جادارد از همکاران این مجموعه قدردانی کنیم.

تصمیم گیری درمورد مگابیمارستان شریعتی 2 و تاثیر آن برای نسل آینده

دکتر سعیدرضا مهرپور رئیس بیمارستان شریعتی نیز با بیان اینکه پروژه شریعتی 2 یک پروژه ملی است افزود: همه ما که دور این میز نشسته ایم برای نسل های آینده تصمیم می گیریم و اگر می خواهیم نسل جوان و پیشرو در کشور باقی بمانند باید مراکز آموزشی پیشرفته و اگر می خواهیم بیماران در کشور درمان شوند باید مراکز درمانی سطح بالا ایجاد کنیم.
دکتر مهرپور با تاکید براینکه باید تلاش کنیم کشورعزیزمان جایگاه مناسبی در عرصه های آموزشی، پژوهشی و درمانی داشته باشد گفت: شریعتی 2 از جمله پروژه هایی است که به آینده بهتر کشور کمک می کند.
تکمیل شریعتی 2؛ اقدام مهمی در شرایط دشوار کنونی
رئیس بیمارستان شریعتی تکمیل این پروژه را با توجه به شرایط دشوار کشور اقدام مهمی دانست و گفت: سال گذشته بانک توسعه اسلامی، تا پایان سال 1400 به دانشگاه فرصت داد که این پروژه را تکمیل  کند و در این مدت همه گیری کووید 19 و تحریم های ظالمانه علیه کشورمان باعث شد کار سخت تر شود و خوشحالیم که باوجود همه این سختی ها بیش از 60 درصد پروژه تکمیل شده است.

حمایت شهرداری منطقه 22 از تکمیل پروژه شریعتی 2

سپس دکتر مرتضی رحمان زاده شهردار منطقه 22 تهران، با قدردانی از پیگیری مدیر امور مالی دانشگاه از این پروژه، بر حمایت شهرداری از پروژه شریعتی 2 تاکید کرد و گفت: باتوجه به نیاز تهران به مراکز درمانی بزرگ، ما این بیمارستان را متعلق به منطقه 22 می دانیم و حداکثر تلاشمان را برای اتمام این پروژه خواهیم کرد.

تکمیل شریعتی 2تا پایان سال 1400
مهندس صفاالدین نیازمند مدیر طرح و نماینده بانک توسعه اسلامی نیز در توضیح این پروژه گفت: مجتمع بیمارستانی شریعتی 2 در سه بلوک  شامل ساختمان بستری با 77 هزار مترمربع زیربنا در 13 طبقه، ساختمان اورژانس با 28 هزار مترمربع زیرنبا در 5 طبقه و پارکینگ بالغ بر 21 هزار مترمربع درحال ساخت است.
مهندس نیازمند خواستار حمایت شهرداری در تامین راه های دسترسی به این مجتمع بیمارستانی شد و گفت: در شریعتی 2 حدود 510 تخت بستری، 186 تخت مراقبت ویژه، 211 تخت اورژانس، درحال ساخت است و لازم است همزمان راه های دسترسی مراجعان به این مرکز فراهم شود که امیدواریم با کمک شهرداری این فرایند تسهیل شود.
وی با اشاره به اهمیت نقش بیمارستان های بزرگ در شرایط حساس افزود: این پروژه ملی باسرمایه گذاری بانک توسعه اسلامی درحال ساخت است و قرار است تا پایان سال 1400 تکمیل شود.  همه گیری کووید 19 نشان داد که فقط بیمارستان های بزرگ و جامع می توانند در مواقع بحرانی، نیاز کشور را تامین کنند.

  • گروه خبری : مدیریت امور مالی
  • کد خبر : 168213
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب