دومین جلسه کمیته بهداشت محیط مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401 برگزار شد
در جلسه کمیته بهداشت محیط مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به موضوعاتی چون پیادهسازی استانداردهای اعتباربخشی، بررسی وضع بهداشت، نظافت و تفکیک پسماند بخشها از ابتدای سال جاری تاکنون پرداخته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دومین جلسه کمیته بهداشت محیط مجتمع دوشنبه 26 اردیبهشت 1401 با حضور احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، مهندس سمیه رباط میلی مسئول بهداشت محیط، فاطمه حمیدی فر مسئول ایمنی بیمار و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی مجتمع پیگیری مسائل فنی، مهندسی و تاسیساتی ساختمانهای مجتمع را وظیفه روسای امور عمومی خواند و افزود: برای تسهیل کارها، سرپرستاران بخشها هم باید در جریان مراحل پیشرفت این امور قرار بگیرند.
احد اکرمی بابیان این مطلب که بهداشت محیط و مواد اولیه آشپزخانه صنعتی مجتمع همهروزه از سوی کارشناسان واحد تغذیه و بهداشت محیط در حال ارزیابی است افزود: طبق قوانین وزارت بهداشت، نمونهبرداری غذایی از سوی معاونت غذا و دارو و برحسب نیاز انجام میشود. درعینحال با توجه به نظارتهای که داریم در صورت بروز کوچکترین موردی، مراتب را برای پیگیری به واحد کنترل عفونت اعلام میکنیم.
وی در ادامه به بار مالی ناشی از تامین ملحفه و روبالشی یکبارمصرف بخشها اشاره کرد و افزود: برخی بخشها علاوه بر ملحفه پارچهای درخواستهایی برای ملحفه یکبارمصرف هم دارند که باید دید اگر هزینه آن متوجه بیمار است حق انتخاب داشته باشد و اگر هم بر عهده بیمارستان است نسبت به مصرف بهینه آن دقت شود. همچنین با نظارت واحد بهداشت محیط درصدد شناسایی مشکلات و اصلاح عملکرد رختشویخانه بیمارستان هم هستیم. تهیه لباس مناسب برای بیماران پس از تصویب هیئترئیسه از طریق فروشگاه هفت امکانپذیر خواهد بود.
اکرمی در پایان بیاناتش تاکید کرد: اعتباربخشی امسال برای مجتمع بسیار مهم است و با رعایت استانداردهای موردنظر، باید در حفظ رتبه خود بکوشیم.
مهندس رباط میلی ضمن ارائه گزارشی از روند پیشرفت مصوبات جلسات قبل در خصوص راهکارهای کنترل جمعیت گربهها، فرآیند نمونهبرداری از آب آشامیدنی و دستورالعمل ارزیابی دستگاههای بیخطر ساز زبالههای مجتمع بر اساس اندیکاسیون های شاخص بیولوژیک، توضیحاتی داد.
حمیدی فر در این جلسه با اشاره بهضرورت اصلاح تهویه هوای درمانگاههای ارتوپدی، جراحی صدف و ENT گفت: شرایط درمانگاه ENT به دلیل محدودیت فضای فیزیکی و استفاده از گندزداها مانند بخشهای آندوسکوپی است و باید برای تهویه هوای آن به فکر راهکار مناسب بود.
نظر دهید