• تاریخ انتشار : 1402/04/26 - 12:22
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 172
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سومین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1402

دکتر اورندی: پیگیری شکایات درواقع حلقه‌ای از زنجیره‌ی مدیریت ارائه خدمت است و همانند رگلاتور سیستم عمل می‌کند و ما باید به آن حساسیت و تمرکز بیشتری داشته باشیم.

در جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارش آماری نتایج رضایت سنجی بیماران در سه‌ماهه چهارم سال 1401 ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سومین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع ‌شنبه 24 تیر 1402 با حضور دکتر امیر حسین اورندی معاون درمان مجتمع، دکتر علی کاظمیان رئیس بخش رادیوتراپی و انکولوژی مجتمع، دکتر مامک طهماسبی رئیس بخش طب تسکینی و دبیر علمی کمیته، دکتر مریم پرنیان مدیر نظارت بر درمان، دکتر محمدرضا عباسی رئیس بخش نفرولوژی، دکتر مریم دلدار رئیس بخش زنان، دکتر حسین دلیلی رئیس بخش نوزادان و NICU، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، دکتر سحر قادری مسئول روابط عمومی مجتمع، دکتر غلام‌حسین رحیمی کارشناس رسیدگی به شکایات، امیر رجبی مسئول بهبود کیفیت، علی قلی نژاد دبیر اجرایی کمیته و سایر اعضا در سالن شورای ریاست این مرکز برگزار شد.
این جلسه با پیگیری مصوبات جلسات گذشته آغاز شد، سپس دکتر اورندی با اشاره به تعداد شیفت‌های رزیدنت‌ها در هر گروه گفت: باید برنامه‌ریزی‌ها و تمهیداتی در هر گروه اندیشیده شود تا در قالب آیین نامه شرح وظایف دستیاری شیفت‌های دستیاران  به‌صورت فشرده تنظیم نشود تا منجر به کاهش کیفیت خدمات درمانی و آموزشی و همچنین عدم رضایتمندی بیماران شود.
معاون درمان مجتمع بر حضور پرستاران هنگام راند پزشکان در بالین بیماربرای حفظ ایمنی بیمار تأکید کرد.
دکتر اورندی تصریح کرد: اهم شکایات مربوط به حجم بالای مراجعین است که از ظرفیت سیستم در پاره ای از مواقع بالاتر است.
دکتر عباسی در بخشی از سخنان خود گفت: بهتر است گزارش‌ها و مشکلات بخش‌ها به‌صورت مستمر به متولی و رئیس بخش ارائه شود تا در این راستا تصمیم‌گیری‌های لازم انجام شود.
دکتر کاظمیان گفت: از منظر شاخص‌های اخلاق بالینی، نزدیکی محل واحد رسیدگی به شکایات و پیگیری به‌موقع موارد در کاهش شکایات تأثیر بسزایی دارد و در این رابطه بهتر است در هر ساختمان واحد رسیدگی به شکایات در نظر گرفته شود و همچنین اطلاع‌رسانی دقیقی صورت پذیرد.
وی بابیان این نکته که شکایات گنج نهفته مدیریت بیمارستانی است گفت: ما با بررسی و تحلیل شکایات می‌توانیم متوجه شویم در کدام قسمت کارمان ایراد وجود دارد و درواقع مسیر راه را به ما نشان می‌دهد و همچنین پیگیری شکایات باعث ایجاد رضایتمندی در بین مراجعان خواهد شد.
در ادامه دکتر رحیمی ضمن ارائه گزارش سه‌ماهه چهارم سال 1401 آمار شکایت بیماران از مجتمع به تفکیک موضوع و علت نارضایتی، زمان رسیدگی به شکایات و... گفت: در سه‌ماهه چهارم سال جاری از 94 مورد شکایت رسیده به واحد پیگیری شکایات تعداد 54/2 درصد مربوط به بخش‌های بستری، 20/01 درصد واحدهای سرپایی و 25/7 درصد واحدهای پاراکلینیکی و پشتیبانی است.
همچنین در راستای کاهش شکایات اعضای جلسه پیشنهادها، نظرات و راهکارهایی ارائه دادند.

 

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
  • کد خبر : 240147
شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب