• تاریخ انتشار : 1399/12/14 - 16:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 652
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

چهارمین سمینار (مجازی) تعهدحرفه ای در خدمات سلامت

دکتر سید احمدیان، توجه به اهمیت رعایت تعهدحرفه ای در خدمات سلامت را از مهم‌ترین نیازهای جامعه برشمرد

دبیر دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، این دفتر را پلی میان دانشگاه و دانش‌آموختگان و همچنین دانشجویان دانست که در تمامی زمینه‌ها ارتباط خود را با دانشگاه حفظ کنند.

بنا بر گزارش روابط عمومی دانشگاه دفتر ارتباط با دانش آموختگان، هم‌زمان با چهارمین سمینار تعهد حرفه‌ای در خدمات سلامت، چهارمین جشنواره بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری از امروز پنج‌شنبه 14 اسفند 99 به همت دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، دفتر تعهد حرفه‌ای دانشکده پزشکی، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری، به مدت 2 روز آغاز به کار کرد.
دکتر محمدرضا سید احمدیان، دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان، ضمن خیرمقدم به اساتید و شرکت‌کنندگان در این سمینار گفت: دلیل انتخاب موضوع تعهدحرفه‌ای به دلیل کاربردی و موردنیاز بودن آن برای همه فعالان حوزه سلامت بوده است. باوجود پیشرفت‌های فراوان در حوزه پزشکی و سلامت در سال‌های اخیر، به نظر می‌رسد بحث تعهد حرفه‌ای به‌عنوان روح جاری در فعالیت‌های سلامت، به میزان لازم مورد توجه قرار نگرفته است.
وی افزود: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 1313 تا امروز حدود 100 هزار فارغ التحصیل داشته و این مجموعه تمایل دارد از وضعیت دانشجویان و فارغ التحصیلان خود  مطلع شود و از طرفی فارغ التحصیلان نیز می‌خواهند با محل تحصیل خود در ارتباط باشند تا بتوانند خدماتی ارائه دهند. به همین منظور در تمام دنیا دفاتری با عنوان alumni راه اندازی شده که یک نهاد دولتی است که این ارتباط را پشتیبانی می‌کند. در ایران نیز دانشگاه علوم پزشکی تهران در این زمینه پیشتاز بوده و دفتر ارتباط با دانش آموختگان را از سال 1385راه اندازی کرده است.
دکتر سید احمدیان در توضیح  فعالیت هایبنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری گفت: از 10 سال پیش که دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه شکل گرفت جای خالی یک نهاد غیر دولتی و مردم نهاد که نقش دانش‌آموختگان و ارتباط آن‌ها را با دانشگاه حفظ کند احساس می‌شد که با راهنمایی‌ و حمایت دکتر بهادری و رئیس وقت دانشگاه، بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری تأسیس شد.
دبیر دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، پرداختن به مباحث علمی را از دیگر اهداف تشکیل بنیاد  استاد بهادری عنوان کرد و گفت: ازآنجاییکه دکتر بهادری در بین اکثریت افراد دانشگاه الگوی تعهد حرفه‌ای هستند ما موضوع تعهدحرفه‌ای را انتخاب کردیم تا سالانه گردهمایی‌هایی را در این زمینه برگزار کنیم که امروز چهارمین سمینار تعهد حرفه ای البته به صورت مجازی را با یاری خدا و همکاری همکاران به ثمر رساندیم.
وی رسالت بنیاد استاد بهادری را، پشتیبانی علمی، فرهنگی و اجتماعی و همچنین پشتیبانی از مسائل اقتصادی دانشگاه عنوان کرد و افزود: بسیاری از فارغ التحصیلان ما در خارج از کشور برای کمک به دانشگاه از نظر علمی، فرهنگی و اموزشی اعلام آمادگی کرده‌اند که توسط این بنیاد انجام شده و می‌شود.

دکتر سید احمدیان ادامه داد: در این چند سالی که از عمر کوتاه بنیاد استاد بهادری می‌گذرد صدها میلیون تومان منابع جذب شده توسط این بنیاد صرف خرید ملزومات مورد نیاز (البته بر طبق نیاز سنجی‌های انجام گرفته) شده و در اختیار واحدهایی که اعلام نیاز کرده‌اند قرار گرفته است.
وی افزود: از این کمک‌ها می‌توان به خرید فرش ماشینی، کمد و ماکروفر  برای خوابگاه‌ها و همچنین کمک‌های مالی قرض الحسنه و هدایا برای دانشجویان بی بضاعت اشاره کرد . وی همچنین برای خرید انواع تجهیزات پزشکی و انجام کارهای عمرانی نیز آمادگی این بنیاد را اعلام کرد.
دکتر سید احمدیان در خصوص بخش جشنواره علمی فرهنگی استاد بهادری گفت: این جشنواره در  5 شاخه علوم پایه و بهداشت، رشته‌های داخلی، جراحی، دندانپزشکی و داروسازی و  پرستاری و پیراپزشکی در شاخه ای دیگر برگزیده داشته است.
وی با اشاره به نحوه انتخاب برگزیدگان تعهد حرفه ای در زمینه کویید 19گفت: در جلساتی که با نمایندگان دفاتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشکده‌ها  و بیمارستان‌ها داشتیم با توجه به شیوع کویید19، حدود 50 نفر از نیروهای آن‌ها اعم از مدیریتی، رزیدنت‌ها، انترن ها، پرستاران و پرسنل خدماتی به عنوان نمونه‌های تعهد حرفه ای انتخاب شده‌اند.
دکتر سید احمدیان یادآور شد: به نظر من تعهد حرفه ای در دانشگاه باید به صورت یک واحد عملی ارائه شود چون تعهد در یک حرفه باید در رفتار مشاهده شود.
وی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: پیشنهاد می‌کنم ارگان های بهداشتی درمانی در زمان جذب نیرو برای ارتقاء بحث تعهد حرفه ای علاوه بر ملزومات مورد نیاز به دو نکته توجه کنند. یکی بررسی شخصیت افراد از طریق تست های مختلف روانشانسی که آیا در این حرفه موفق خواهد بود یا خیر و دیگری جذب افراد از طریق مصاحبه افراد خبره با آن‌ها که بسیار موفق خواهد بود.
وی همچنین ضمن گرامیداشت درگذشتگان حوزه سلامت، یاد علی اصغر هاشمیان که از قدیمی‌ترین افراد کتابخانه دانشکده پزشکی بود را گرامی داشت.  


  • گروه خبری : دفتر ارتباط با دانش آموختگان
  • کد خبر : 171139
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب