نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه با روسای بیمارستانها
دکتر قناعتی: بذر امید بپاشیم و موفقیتها را عرضه کنیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست مشترک هیئت رئیسه با روسای بیمارستانها گفت: در شرایطی که برخی تلاش میکنند ناامیدی را القا کنند باید بذر امید بپاشیم و موفقیتها را عرضه کنیم.
به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به دو شاخص مدیریتی KPI (شاخص کلیدی عملکرد) و KRI (شاخص کلیدی کسب نتیجه )و درصد پیشبینی تحقق اهداف سازمانی گفت: KPI یک معیار کمی است که میزان دستیابی به اهداف را می سنجد و KRI عامل موفقیت در دستیابی به اهداف استراتژیک را ارزیابی میکند. برمبنای کتب مدیریتی نیز حداکثر ۵۰ درصد آنچه برنامهریزی میشود به اجرا موفق منجر می شود.
رئیس دانشگاه در تکمیل این بخش از سخنان خود با بیان موفقیت دانشگاه درمقایسه با آنچه پیش بینی میشد گفت: کارایی (performance) و نتیجه (result) عملکرد دانشگاه، نشان دهنده موفقیت آن به نسبت پیش بینیها است و این به همت مجموعه خانواده بزرگ دانشگاه محقق شده است.
دکتر قناعتی با اشاره به پویش شنبههای نیکوکاری و استقبالی که از آن شد گفت: به همت معاونت بهداشت، یکسال از شنبههای نیکوکاری گذشت و اعضای هیئت علمی و کارکنان، در راستای رسالت مسئولیت اجتماعی خود در این پویش مشارکت کردند و اکنون باتوجه به استقبالی که از آن شده لازم است برای تداوم آن برنامه ریزی شود.
رئیس دانشگاه، اثرات معنوی شنبههای نیکوکاری را بسیار ارزشمند دانست و افزود: ممکن است این ابهام پیش آید که باوجود نهادهای متولی کار خیر در کشور چرا دانشگاه علوم پزشکی تهران وارد این عرصه شده؟ که در پاسخ میتوان به آیات قرآن اشاره کرد که به طور مکرر به عمل صالح و رسیدگی به فقرا و مستمندان توصیه شده است. درگیر شدن دانشگاه در امر خدمت رسانی مستقیم به صورت یک وظیفه اجتماعی خیرات فراوانی دارد برای مثال آشنا شدن دانشجویان با محیط واقعی جامعه.
دکتر قناعتی با تاکید بر اهمیت ترویج امید در مجموعه گفت: در شرایطی که برخی تلاش میکنند ناامیدی را القا کنند باید بذر امید بپاشیم و موفقیتها را عرضه کنیم.
رئیس دانشگاه، دستاوردهای آموزشی و پژوهشی و طرحهای توسعهای دانشگاه را از جمله این موفقیتها دانست و افزود: تاکنون حدود ۷۰ تا ۸۰ پروژه عمرانی به نتیجه رسیده و همین حدود پروژه دیگر درحال انجام است.
دکتر قناعتی با قدردانی از تلاشهای دکتر سعید سرکار رئیس پژوهشکده فناوریها و تجهیزات پیشرفته پزشکی در تحقق اهداف جهش تولید گفت: تا آخر امسال ۲۲ محصول دانش بنیان از جمله پت اسکن تولید میشود.
رئیس دانشگاه با قدردانی از تلاش روسای بیمارستانها در اجرای برنامههای نوین افزود: موفقیت با روحیه و کار تیمی به دست می آید و مشاهده این موفقیتها، بسیار لذت بخش است.
دکتر قناعتی در پایان سخنان خود ناملایمات کاری را نعمت دانست و افزود: اگر در مسیر حرکت خود با ناملایمات وتهمتها و ناجوانمردی مواجه شدید به تعبیر مولانا که «رنج گنج آمد که رحمتها در اوست» آن را نعمت خداوند بدانید و دست از تلاش برندارید.
بررسی دستور جلسه
در ادامه نشست دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه و آرزو چراغی دبیر اجرایی شنبه های نیکوکاری، گزارشی از روند اجرای شنبه های نیکوکاری و نتایج مثبت آن در حمایت از نیازمندان را بیان کردند. این پویش قرار است نظام مند شده و در دانشگاه های سراسر کشور اجرایی شود.
سپس دکتر مهدی ابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی و دکتر مهتاب بیات ریزی نماینده معاونت دانشجویی فرهنگی در حوزه خیرین، گزارشی از وضعیت اقتصادی اجتماعی دانشجویان بیان و بر اهمیت حمایت خیرین از حوزه دانشجویی تاکید کردند.
پس از آن، دکتر علی گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، وضعیت بیمارستان ها را در حوزه مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، تجهیزات پزشکی و گردشگری سلامت بررسی کرد و روسای بیمارستان ها، مسائل خود را در زمینه موضوعات مطرح شده بیان کردند.
در ادامه دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیر و برنامه ریزی منابع دانشگاه، با اشاره به بهبود عملکرد بیمارستان ها باوجود افزایش هزینه ها، اقدامات دانشگاه را در مدیریت درآمد و هزینه و اصلاح پرداختی ها تشریح کرد.
پیش از دستور
حجت الاسلام و المسلمین میرمجید سیدقریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، با تبریک دهه کرامت، نکاتی را در زمینه توجه اسلام به دختران و وظایف والدین نسبت به تربیت فرزندان بیان کرد.
توضیح اینکه در این مراسم رئیس دانشگاه از دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه و آرزو چراغی، مبینا میرزایی و دکتر عباس مزینانی به دلیل فعالیت ها و اجرای برنامه شنبه های نیکوکاری و برنامه های اجرایی مجمع خیرین بهداشت با اهدای لوح تقدیر و هدایا قدردانی کرد.
ارسال به دوستان